• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen verzonden
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

Volle maan en edelstenen in 2023

Gepubliceerd op 8 juni 2023 om 13:41

De magie van volle maan en edelstenen in 2023: versterk je innerlijke kracht met de juiste edelstenen en mineralen. Dit artikel is gewijd aan de fascinerende combinatie van volle maan en edelstenen in 2023. De volle maan is altijd al een bron van mystiek en betovering geweest, en in combinatie met de energie van edelstenen kan het een krachtige tijd zijn voor persoonlijke groei en transformatie. In dit artikel verkennen we de data van de volle manen in 2023, de bijbehorende sterrenbeelden en de edelstenen die je kunnen ondersteunen tijdens deze periodes van verhoogde energie.

In dit artikel

De rol van edelstenen bij volle maan

Volle maan in 2023

deze rol spelen edelstenen bij volle maan 

Edelstenen kunnen een krachtige rol spelen tijdens de volle maan. Ze kunnen de energieën versterken, ondersteunen en harmoniseren die in deze periode naar voren komen. Hier zijn enkele manieren waarop edelstenen je kunnen helpen tijdens de volle maan:

  1. Versterking van intenties: Tijdens de volle maan is het een uitstekende gelegenheid om intenties te stellen en doelen te visualiseren. Edelstenen kunnen dienen als krachtige hulpmiddelen om je intenties te versterken en te manifesteren. Kies een edelsteen die resonant is met je doel en draag deze bij je, mediteer ermee of plaats hem op een altaar om je intenties te verankeren.

  2. Emotionele balans: De energie van de volle maan kan onze emoties intensiveren. Sommigen ervaren een gevoel van verhoogde gevoeligheid en emotionele onrust. Edelstenen zoals maansteen, rozenkwarts en amethist kunnen helpen bij het kalmeren van emoties, het bevorderen van innerlijke rust en het in balans brengen van je energie tijdens deze periode.

  3. Spirituele groei: De volle maan staat ook bekend om zijn connectie met het spirituele rijk. Edelstenen zoals labradoriet, lapis lazuli en amethist kunnen je ondersteunen bij het versterken van je intuïtie, het openen van het derde oog en het bevorderen van spirituele groei. Draag deze stenen bij je tijdens meditatie of leg ze naast je bed om je spirituele reis tijdens de volle maan te versterken.

  4. Reiniging en opladen: Volle maan is een uitstekende tijd om je edelstenen op te laden en te reinigen van eventuele opgebouwde negatieve energie. Leg je stenen buiten, bij voorkeur op een plek waar ze direct maanlicht kunnen ontvangen. Het zachte maanlicht zal de stenen energetisch reinigen en opladen, zodat ze hun maximale kracht behouden.

  5. Versterking van intuïtie: Tijdens de volle maan kan je intuïtie sterker aanwezig zijn. Edelstenen zoals amethist, maansteen en lapis lazuli kunnen je helpen om je intuïtieve vermogens te versterken en te vertrouwen op je innerlijke wijsheid. Draag deze stenen bij je of plaats ze in je meditatieomgeving om je intuïtie tijdens de volle maan te versterken.

Onthoud dat elke edelsteen zijn unieke energie en eigenschappen heeft, dus het is belangrijk om te luisteren naar je eigen intuïtie bij het kiezen van de juiste steen voor jou. Experimenteer en ontdek welke edelstenen het beste resoneren met jouw behoeften en intenties tijdens de volle maan. Geniet van de magie en kracht van deze bijzondere tijd!

Volle maan en edelstenen in 2023

Volle maan in 2023

Volle maan in 2023 Datum en tijd
Volle maan in Kreeft Zaterdag 7 januari 2023 - 00:07 uur
Volle maan in Leeuw Zondag 5 februari 2023 - 19:28 uur
Volle maan in Maagd Dinsdag 7 maart 2023 - 13:40 uur
Volle maan in Weegschaal Dinsdag 6 april 2023 - 06:34 uur
Volle maan met maansverduistering in Schorpioen Vrijdag 5 mei 2023 - 19:33 uur
Volle maan in Boogschutter Zondag 4 juni 2023 - 05:41 uur
Volle maan in Steenbok Maandag 3 juli 2023 - 13:38 uur
Volle maan in Waterman Dinsdag 1 augustus 2023 - 20:31 uur
Volle maan in Vissen Let op: dit is de tweede volle maan in de maand augustus Donderdag 31 augustus 2023 - 03:35 uur
Volle maan in Ram Vrijdag 29 september 2023 - 11:57 uur
Volle maan met maansverduistering in Stier Zaterdag 28 oktober 2023 - 22:23 uur
Volle maan in Tweelingen Maandag 27 november 2023 - 10:16 uur
Volle maan in Kreeft Woensdag 27 december 2023 - 01:32 uur

edelstenen en volle maan

Na het lezen van het opladen van edelstenen bij volle maan ben je vast nieuwsgierig naar stenen die je perfect kan gebruiken door de dag heen, tijdens meditaties of wanneer je gaat slapen. Het is belangrijk om je edelstenen bij volle maan (of op andere manieren, zie hier) op te laden om ze weer nieuwe energie mee te geven. Vervolgens kan je weer mediteren, ze op jouw altaar zetten of ze in jouw hand houden om jouw energie weer te ontvangen. 

Meer inspiratie opdoen?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.