• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE
  • Met liefde uitgezocht en feestelijk ingepakt
  • Binnen 1-3 werkdagen in huis
  • Niet goed? Geld terug!
HOME » INSPIRATIE » Gouden driehoek edelstenen: ontdek de magie

Gouden driehoek edelstenen: ontdek de magie

Gepubliceerd op 6 juni 2021 om 13:29

De Gouden Driehoek is een combinatie van bergkristal, amethist en rozenkwarts. Plaats deze kristallen samen in huis voor positieve energie. De gouden driehoek wordt bijzonder genoemd, omdat wanneer deze drie stenen in een driehoek worden geplaatst, ze voor een optimale energiestroom in huis zorgen. De werking van de gouden driehoek edelstenen bergkristal, amethist en rozenkwarts versterken elkaar. Wil jij meer balans, bescherming en zuivering in jouw huis creëren voor een optimale sfeer in huis? Lees dan dit artikel. 

In dit artikel

De gouden driehoek: wat is het?

Hoe gebruik je de gouden driehoek?

Geef de gouden driehoek in plekje in jouw huis 

DE GOUDEN DRIEHOEK: WAT IS HET?

Alles om ons heen is energie, dat weten de meeste mensen wel. Of het nu gaat om onze omgeving, eigen gedachten en emoties: alles is energie. Alles heeft een bepaalde trillingsfrequentie. Edelstenen activeren en verbinden je opnieuw met dat deel van je eigen energie dat je in beweging houdt naar waar je wilt zijn.

Van oudsher waren mensen zich volledig bewust van deze edelstenen en hun ingebouwde mysterieuze kracht. Wat voor edelsteen het ook was, mensen zijn altijd al aangetrokken door edelstenen vanwege de positieve energieën. De meerderheid van de edelstenen is mineraal, sommige zijn organisch zoals koraal. Edelstenen zijn in feite een kristalstructuur van een samenstelling van chemische verbindingen die in de rotsen worden aangetroffen.

Organische edelstenen worden in de plant en dieren voornamelijk in het zeewater aangetroffen. Edelstenen worden geïdentificeerd door:

  • hun hardheid;
  • kristal en optische eigenschappen.

Edelstenen zijn een geschenk uit de natuur en daarom hebben ze mysterieuze natuurlijke krachten van binnen.

HOE GEBRUIK JE DE GOUDEN DRIEHOEK?

Ongeacht wat je leest over de eigenschappen van edelstenen, edelstenen werken niet zonder dat je je actief bezig houdt met hun energie. Ze kunnen je geen geluk, liefde of geld brengen. Maar ze kunnen je eigen vibraties versterken, je eigen "programma" activeren zodat je nieuwe kansen ziet, je hart opent en liefde aantrekt, je inspanningen focust en je leven verbetert, enzovoort ...

Edelstenen hebben een buitengewoon krachtig vermogen om je te verbinden met wat je al hebt, maar misschien heb je het nooit gebruikt of was je je niet bewust van het bestaan ​​ervan. Edelstenen helpen je contact te maken met jezelf, naar binnen te kijken en dat deel van jezelf te vinden dat weet hoe je moet liefhebben en ontvangen, beschermen en vechten, inspiratie vinden en je geest concentreren, genezen en creëren, jezelf uitdrukken op een manier die vreugde en volheid aan je brengt.


GEEF DE GOUDEN DRIEHOEK edelstenen EEN PLEKJE IN JOUW HUIS 

Je kunt je stenen reinigen op basis van hun type en kleur. Voor zachtere stenen zoals seleniet of malachiet kan je het beste zon- of maanlicht gebruiken in plaats van water. Welke methode je ook kiest, het reinigen van stenen hoeft geen gedoe te zijn. Methodes die ik het liefst gebruik zijn:

  • Reinigen door een stokje salie te branden. Na het aansteken blaas je het uit zoals het blijft smeulen. Houd je kristal direct in de rookpluim en ga hiermee door tot je het gevoel hebt dat het voldoende is gereinigd;
  • Laat de steen in zout water weken. Geen zeewater in de buurt? Meng dan een verhouding van 3 eetlepels van zout tot een halve liter water. Laat je steen 12 uur in dit mengsel trekken. Het vereist wat geduld! Houd er rekening mee dat bepaalde stenen zoals seleniet en haliet oplossen in (zout) water;
  • Naast weken in zout water kan je je stenen ook in de regen of natuurlijk water laten liggen. De kracht van schoon regenwater en natuurlijk water kan de negativiteit uit jouw steen spoelen.

de gouden driehoek bij jou in huis?

Nieuwsgierig naar edelstenen binnen de gouden driehoek? Ontdek het in de Gem Shop 

Meer inspiratie opdoen?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.