• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

Gouden driehoek edelstenen: ontdek de magie

Gepubliceerd op 31 mei 2022 om 13:29

De Gouden Driehoek is een combinatie van bergkristal, amethist en rozenkwarts. Plaats deze kristallen samen in huis voor positieve energie. De gouden driehoek wordt bijzonder genoemd, omdat wanneer deze drie stenen in een driehoek worden geplaatst, ze voor een optimale energiestroom in huis zorgen. De werking van de gouden driehoek edelstenen bergkristal, amethist en rozenkwarts versterken elkaar. Wil jij meer balans, bescherming en zuivering in jouw huis creëren voor een optimale sfeer in huis? Lees dan dit artikel. 

In dit artikel

De gouden driehoek: wat is het?

Geef de gouden driehoek in plekje in jouw huis 

DE GOUDEN DRIEHOEK: WAT IS HET?

Je zal er vast weleens van gehoord hebben: de gouden driehoek combinatie. Het is dé gouden combinatie van amethist, bergkristal en rozenkwarts. Maar wat betekent dat precies en waarom zou je het gebruiken? 

Door de edelstenen bergkristal, amethist en amethist in een driehoek te plaatsen worden de energetische eigenschappen van de individuele edelstenen versterkt en positief beïnvloed. Deze stenen zorgen voor een krachtig energieveld en kan je helpen om je balans weer te vinden en inzicht te bevorderen. 


Amethist

De amethist werkt in op het autonome zenuwstelsel en de mentale vermogens. De amethist is goed tegen mentale spanningen en de gevolgen daarvan, zoals hoofdpijn en slapeloosheid. Omdat amethist je kan helpen om minder druk in je hoofd te krijgen, helpt het veel mensen goed tegen stress en spanning. Ook zal je er een betere nachtrust van krijgen. Naast de gouden driehoek is het dus ook fijn omd deze steen naast je bed te leggen. 

 

Bergkristal

Dit mineraal is erg puur en wordt vaak als neutrale steen gebruikt. Met bergkristal kun je energie reguleren, absorberen en versterken. Ook die van andere edelstenen en mineralen dus! Daarnaast is bergkristal voor veel mensen een goede reinigingssteen. Het zorgt voor meer helderheid en heling in je leven. 

 

Rozenkwarts

Rozenkwarts heeft een kalmerende en liefdevolle werking. Van oudsher is ze verbonden met het vierde chakra: het hart. Daarom ondersteunt de rozenkwarts fysieke en emotionele problemen in het borst- en bekkengebied. Deze rustgevende steen zorgt voor harmonie en oprechte emotionele communicatie. Ook helpt het om (zelf)acceptatie te krijgen: het zal een steun zijn om van jezelf en anderen te houden.

De driehoek is ook architectonisch gezien een zeer sterke constructie. Niet gek dat er iets bijzonders gebeurt als drie edelstenen elkaar versterken!

Je kunt zowel ruwe als gepolijste stenen gebruiken voor de Gouden Driehoek. De gepolijste stenen zijn handig als je ze bij je wilt dragen. Als je ze alleen in een ruimte wilt plaatsen, zijn de ruwe stenen geschikt. Plaats ze bijvoorbeeld in je woonkamer, slaapkamer of op je altaar. Zo kun je dubbel genieten van je stenen.

De afstand tussen de stenen is afhankelijk van de ruimte die je wilt beïnvloeden. Het energieveld ontstaat tussen de amethist, bergkristal en rozenkwarts. De stenen hebben ook een apart bereik. De driehoek straalt dus ook naar buiten uit.

GEEF DE GOUDEN DRIEHOEK edelstenen EEN PLEKJE IN JOUW HUIS 


De drie edelstenen (amethist, bergkristal en rozenkwarts) zullen een optimale energiestroom opwekken wanneer je ze in de woonkamer plaatst. Door het leggen van deze stenen in de woonkamer zal er een optimale doorstroming van energie ontstaan. Daardoor krijg je meer harmonie in de ruimte waar je ze plaatst en ook tussen de mensen die in de ruimte wonen.

Om een ​​Gouden Driehoek te plaatsen maakt het niet uit welke vorm kristallen je hebt. Zorg ervoor dat alle drie de kristallen ongeveer even groot zijn. Hoe verder?

  • Begin met het reinigen en opladen van de kristallen.
  • Ga vervolgens na welke intentie jij die dag hebt, wil je meer harmonie of juist meer rust in huis?
  • Tot slot zet je de amethist, bergkristal en rozenkwarts bij elkaar in de vorm van een driehoek. Waar en hoe je dit doet, is aan jou. Je kunt je laten leiden door je onderbuikgevoel: je intuïtie vertelt je wanneer het precies goed is. Je kunt een enkele driehoek met grotere edelstenen kiezen of meerdere kleine gouden driehoeken op verschillende plekken in je huis.
  • Verplaats de Gouden Driehoek indien nodig en herhaal het proces van reinigen, opladen en programmeren zo nu en dan. Zo is het effect optimaal.

de gouden driehoek bij jou in huis?

Nieuwsgierig naar edelstenen binnen de Gouden Driehoek? Ontdek het in de Gem Shop.

Meer inspiratie opdoen?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.