• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

Zo maak je van jouw huis een energetische oplaadplek

Gepubliceerd op 28 juni 2021 om 16:14

Edelstenen fleuren onze wereld op met hun boeiende kleuren, zeldzaamheid en unieke oorsprong. Edelstenen kunnen een unieke en opvallende eye-catcher zijn voor in huis. Edelstenen zijn afkomstig van een mineraal of ander organisch materiaal dat wordt gewonnen in verschillende klimaten en locaties over de hele wereld.

In dit artikel

Edelstenen en jouw huis 

Energetisch opladen: kom tot rust

 

EDELSTENEN EN JOUW HUIS 

Het gebruik van edelstenen in interieurontwerp is een prachtige manier om eer te bewijzen aan hun land van herkomst. Verzamel ze op reis of geniet gewoon van hun wereldwijde smaken.

Je kunt de wereld waarschijnlijk niet fulltime verkennen, dus het beste is om een vleugje exotisch in je omgeving te brengen. Als je van reizen, design en hier en daar een beetje sprankeling houdt, probeer dan eens edelstenen in je interieur. Ze zijn vaak inheems in slechts een paar gebieden, dus het kan een unieke en oogverblindende manier zijn om eer te bewijzen aan de landen van herkomst van deze stenen. En op je volgende reis kun je altijd shoppen voor bijpassende sieraden.

 

energetisch opladen 

Wanneer je thuiskomt na een lange werkdag, of na een vol weekend wil je vast niets liever dan even opladen. Met deze tips creëer jij een oplaadplek:

1. Maak gebruik van een altaar. Met een altaar geef je je intenties een fysieke vorm. Je geeft daarmee een krachtige boodschap af aan het universum. Je kan al een altaar creëren door een klein tafeltje in te richten en daar jouw belangrijke edelstenen en accessoires neer te zetten. Zoek ze uit op gevoel. 

2. Zorg voor een goede nachtrust. Edelstenen kan je op je nachtkastje leggen of juist onder je kussenhoes. Stenen die zorgen voor kalmte kunnen helpen om verder te ontspannen. Edelstenen zoals amethist, chalcedoon of rozenkwarts zijn hier erg geschikt voor. Voel de energie van de steen en val rustig in slaap. 

3. Verdiep je in meditatie met kristallen. Mediteren is niets anders dan even inchecken bij jezelf om gedachtes te laten komen. Door edelstenen te gebruiken tijdens je meditatie ben je meer gefocust en je kan bepaalde intenties naar boven halen. Gebruik edelstenen waar jij je fijn bij voelt. Kies een edelsteen op een probleem of een kwaal die je graag opgelost ziet. Stenen die sereniteit bevorderen, zoals celestien, helpen je bijvoorbeeld om meer te ontspannen. 


jouw huis energetisch opladen: met welke edelstenen?

Ga jij een start maken met het energetisch opladen van jouw huis? Deze edelstenen kunnen daarbij helpen:

Meer inspiratie opdoen?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.