• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

De herfstdip: hoe kunnen edelstenen hierbij helpen?

Gepubliceerd op 26 oktober 2021 om 13:42

Denk jij last te hebben van de herfstdip? Komt het door het weer of juist andere omstandigheden? Er zijn edelstenen die jou net dat zetje in de rug kunnen geven om je beter te voelen. Aquamarijn, saffier, turkoois, kwarts, topaas, lapis lazuli - met zoveel verschillende stenen om uit te kiezen, zit er zeker iets voor jou bij. Maar eerst, hoe komt het toch dat jij last hebt van een dipje?

In dit artikel

Genieten dat moet. Of niet?

Deze 4 edelstenen helpen bij een herfstdip

GENIETEN DAT MOET. OF NIET?

De eerste klachten van een herfstdip laten zich zien als de herfst er weer is. Jouw humeur kan bijvoorbeeld verslechteren en als gevolg daarvan functioneer je minder goed. In een samenleving die constant aan staat lijkt het wel of we al die tijd moeten genieten. Op zich is dat niet zo goed dat we graag dingen doen die gezellig zijn. Maar je hebt er niet altijd zin om 'te moeten genieten'. Gelukkig hoef jij je geen zorgen te maken. Er zijn edelstenen en mineralen die van jouw herfstdip een herfst-up maken. 

DEZE 4 EDELSTENEN HELPEN BIJ EEN herfstdip

Omgaan met een seizoensgebonden dip kan lastig zijn. Hoewel het weer de grootste zorg is, is het niet echt iets dat je kunt veranderen. Je kan alleen wel bepalen hoe je erop reageert. Naast het verkrijgen van een mening van een professional, kan het mediteren met de volgende edelstenen een goed begin zijn: 1. SEPTARIE

Septarie geeft je voornamelijk rust wanneer je je geestelijk of fysiek overspannen voelt. De donkere helft van de septarie bestaat uit aragoniet die aardend en rustgevend werkt. Het helpt erg goed tegen een seizoensgebonden dip! De septarie bestaat ook deels uit gele calciet. Dit zorgt ervoor dat je je blijer, positiever en energieker voelt. Dit is de perfecte steen om je moed te geven en neerslachtigheid te verminderen. Een steen van hoop!

Wist je dat:

Septarie is ontstaan uit kleivelden en dat is goed te zien in het patroon van de steen?

 

2. ROOKKWARTS

 

Rookkwarts helpt enorm goed bij stress en zware tijden. Het helpt je om te ontspannen, los te laten en te accepteren. Rookkwarts zal je stimuleren om met een nuchtere blik naar de wereld te kijken en een positieve houding aan te nemen. Een super goede edelsteen om mee te mediteren. Zorg ervoor dat je in beide handen de rookkwarts vasthoudt als je snel wilt ontspannen. 

3. ZONNESTEEN

Zonnesteen is dé steen om je te helpen bij sombere gevoelens. Zonnesteen geeft warmte, energie en staat voor lichtheid. Het zal je stemming snel verbeteren en laat de zon figuurlijk weer schijnen voor jou. Het zal je optimistischer maken en geeft je een positieve kijk op het leven. Een steen om je meteen beter te voelen;) 

 

4. CARNEOOL 

 

Last but not least: Carneool geeft veel energie, motiveert en stimuleert je creativiteit. Deze steen helpt je om dingen te manifesteren en een nieuw pad op te gaan. Een erg goede steen als je aan het begin van iets nieuws staat. Als je je moedeloos voelt zal deze steen je helpen om je meer zelfvertrouwen te geven. 

 


ready om van die herfstdip af te komen?

Of je nu gaat voor Septarie, Rookkwarts, Zonnesteen of Carneool, volg je gevoel en kom uit die herfstdip!

Meer inspiratie opdoen?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.