• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

Aftellen tot het nieuwe jaar met Gem's Countdown boxen

Gepubliceerd op 30 september 2021 om 14:29

Aftellen naar 2021 was nog nooit zo leuk met de Countdown Boxen van Gem Interior. Weet jij nog niet wat je cadeau wilt geven aan jouw gelieden? Of zoek je een leuk cadeau voor jezelf tijdens de kerstdagen? Vanaf nu zijn er drie verschillende countdown cadeauboxen bij Gem Interior te verkrijgen: box M, L en XL. Maar wat zit er in deze cadeauboxen? Vind een mix van edelstenen, mineralen en interieuritems en verras jouw geliefde of vrienden!

INHOUD GEM'S COUNTDOWN BOXEN 

 

Tel af tot het nieuwe jaar met de Gem's Countdown box, inclusief 8 verrassingen op het gebied van edelstenen en interieuraccessoires. Een perfect cadeau om te geven of zelf te krijgen. 

Met Gem's countdown boxen ontdek je vanaf kerst iedere dag in een cadeauverpakking een luxe product van Gem Interior. Dé manier om de laatste 8 dagen van het jaar af te tellen en samen met je geliefden een speciaal moment te creëren. De ene dag is een edelsteen in een cadeauverpakking te vinden en de andere dag een prachtig interieuritem. Met kerst zitten er speciale cadeautjes in. 

Alle pakketten in de countdown box zijn verpakt in een mooie cadeauverpakking, zodat je het op deze manier cadeau kan geven aan je geliefden of misschien wel aan jezelf. 

Vanaf 24 december opent de ontvanger elke dag een pakket uit de countdown box.

VOORDELEN

  • Prachtig verpakt en klaar om te geven 

  • 8 luxe cadeaus in 1

  • Gratis bezorging

 

GEM'S COUNTDOWN BOXEN 

De boxen zijn vanaf nu in maat M, L en XL!

Let op: beperkt op voorraad. 

Note: alle producten je getoond zijn worden verpakt in een luxe cadeauverpakking, voorzien van een passende quote. Wil jij een bijzondere tekst meesturen? Laat het weten in het opmerkingen-veld bij jouw bestelling!


ANDERE NIEUWE ITEMS BIJ GEM INTERIOR


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.