• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

Valentijn winactie: win een labradoriet edelstenen set t.w.v. €51 bij Makara Jewellery x Gem Interior!

Gepubliceerd op 31 januari 2022 om 12:00

♥ Speciale Valentijns winactie - vanaf 1 februari!

Over een paar weken is het weer Valentijnsdag! Voor de één een commerciële dag waar hij/zij verder niets mee doet en voor de ander een perfecte dag om zijn of haar geliefde te verrassen. 

Voor deze speciale dag stellen wij de liefde voor jezelf centraal. Jij hebt niemand nodig om jou te overtuigen dat je het waard bent om van gehouden te worden. En wat past daar beter bij dan een geweldige labradoriet set inclusief edelstenenhart? 

WIN DEZE GEWELDIGE LABRADORIET EDELSTENEN SET T.W.V. €51 

MAKARA JEWELLERY X GEM INTERIOR 

Win edelstenen set labradoriet

Manifest love tijdens Valentijn! Deze labradoriet set inclusief edelstenenhart brengt je met liefde op jouw gouden pad.

Je kent het vast wel. Vermoeid kom je thuis en je zou niks liever doen dan alleen nog maar op de bank ploffen. Je energiebron is volledig opgedroogd.

Labradoriet is hier de beschermsteen bij uitstek! Hij helpt je om je eigen weg (terug) te vinden en dicht bij jezelf te blijven. Hij verscherpt je intuïtie en het vertrouwen in je eigen kunnen. Het is elke keer weer hetzelfde: de drukte, de (negatieve) energieën van andere mensen! Ongewild heb je als een spons de negatieve invloeden van buitenaf opgezogen.

Labradoriet is daarnaast dé steen om waar te nemen wat echt en waar is in het huidige moment. Deze steen helpt je om contact te maken met je intuïtie en om onder de oppervlakte van relaties en de werkelijkheid zelf te kijken. Geniet van de gelukzaligheid van deze prachtige steen en bekijk de dingen in een nieuw licht.

Meer lezen over labradoriet? Bekijk hier alle informatie over deze bijzondere steen! 

CADEAU: 10% KORTING OP ALLE PRODUCTEN VAN MAKARA JEWELLERY EN GEM INTERIOR 

Jij als edelstenen liefhebber krijgt – los van deze winactie – 10% valentijnskorting op alle producten van Makara Jewellery die je kunt bestellen via makara-jewellery.com en geminterior.nl. 

Gebruik daarvoor kortingscode VALENTIJN10 bij het afrekenen.


Let op: deze actie is geldig t/m 6 februari 2022. 

HOE DOE JE MEE MET DE WINACTIE (INSTAGRAM):

Extra kans maken? 

  •  Deel deze winactie in je verhaal op Instagram en tag ons!

 

♥  14 februari maken wij de winnaar bekend en sturen we zo snel mogelijk de prachtige labradoriet set op. 

Wil jij met Valentijnsdag meer zelfliefde ontvangen of juist een ander verrassen? Of ben je gewoon dol op labradoriet en moet je deze set hebben? Doe dan mee!

Liefs,

Makara Jewellery x Gem Interior


over Makara Jewellery 

Makara Jewellery is in 2021 opgericht door drie zussen uit Nederland die apart van elkaar aan de spirituele reis zijn begonnen. Kristallen worden alleen maar krachtiger en zijn van grote waarde om ons te helpen opnieuw verbinding te maken met de natuurlijke wereld. Ze helpen ons intenties te kanaliseren, vibraties te verhogen en de schoonheid naar buiten te brengen die al van binnen bestaat. Met de liefde voor kristallen maakt Makara Jewellery bijzondere sieraden. 

Het maken van Makara-sieraden begint met ontwerpen die besproken worden met ambachtslieden uit Azië om de creatie van verfijnde sieraden te garanderen. Ze zijn geïnspireerd op de oeroude schoonheid van de natuur. Makara Jewellery denkt aan Moeder Aarde en probeert zo milieuvriendelijk te werk te gaan. Heal with crystals! 

over Gem Interior 

Gem Interior is in 2021 opgericht door Sharon: een echte edelstenen

liefhebber die al jaren edelstenen van over de hele wereld verzameld. Bij Gem Interior vindt je dan ook unieke edelstenen, mineralen en interieuraccessoires van over de hele wereld. Met de producten van Gem Interior haal je echte eye-catchers in huis, zoals edelstenen sculpturen en clusters.

Alle producten zijn stuk voor stuk met liefde uitgezocht en gecontroleerd door gerenommeerde leveranciers. Zo breng jij jezelf én jouw huis weer in balans. Een plek die in balans is zorgt voor balans in jouw leven. 
Ga op ontdekkingsreis bij Gem Interior!


sneak peak van de gem shop


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Katrijn Spruyt
een jaar geleden

leuk ik wil graag winnen

trijn
een jaar geleden

OOOH ZOU HEEL GRAAG MEE DOEN MET DEZE ACTIE OM TE WINNEN,MAAAAAR,,IK HEB GEEN FACEBOOK OF INSTAGRAM.DUS MISSCHIEN OP DEZE MANIER??? OM EEN REACTIE TE PLAATSEN.

Marian
een jaar geleden

Dat zou erg leuk zijn. Helaas beh ik geen Instagram.