• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

amethist

MEER OVER DE WERKING VAN AMETHIST

SPIRITUELE WERKING VAN AMETHIST

Ook zo dol op amethist clusters? Amethist werkt enorm 𝘇𝘂𝗶𝘃𝗲𝗿𝗲𝗻𝗱 𝗲𝗻 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗲𝗻𝗱 en is daarom een perfecte edelsteen om in huis te hebben. 

De kalmerende energie van amethist laat negatieve emoties verminderen en brengt je emoties in balans. Amethist clusters zorgen voor een aards decor voor het huis, kantoor en tuin. Ze kunnen op en in een kast worden bewaard, op het nachtkastje of als middelpunt aan je eet- of salontafel.

Deze prachtige edelsteen symboliseert toewijding, onbaatzuchtigheid, en innerlijke vrede. Er wordt gezegd dat het de weg wijst naar spirituele ontwikkeling en zal helpen bij de transformatie van energieblokkades in het lichaam. Nuttig voor genezers, het biedt inzicht in alle spirituele dingen en zal ook dienen om iemand te beschermen tegen psychische aanvallen. Behoedend voor zelfbedrog zal het iemand helpen om ongewenste gewoonten en verslavingen op te geven.

Het wordt verondersteld dat deze edelsteen bescherming biedt tegen subtiele straling en kan op of in de buurt van een computer worden geplaatst of worden gedragen om te beschermen tegen schadelijke stralen. Het werkt om het zenuwstelsel te kalmeren, omdat het een kalmerend effect heeft op de emoties. Het wordt goed toegepast op elke aandoening die het gevolg is van stress, inclusief kanker, en is ook nuttig voor mensen die lijden aan slapeloosheid of hoofdpijn. Komt overeen met zowel het kruin- als het voorhoofdchakra.ALGEMENE INFORMATIE OVER AMETHIST


Een doorschijnende tot transparante paarse variëteit van bergkristal, variërend in kleur van zeer licht lavendel tot diep en intens violet. Sommige stukken kunnen een blauwe of rode flits vertonen. Het is een van de meest populaire kwartskristallen en wordt beschouwd als de krachtigste en meest beschermende steen. 

De glanzende kristallen zorgt voor een beschermende energie. 
Amethist werkt erg ontspannend, zuiverend en geeft innerlijke rust. Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en jouw ruimte thuis kan reinigen en beschermen. Dé steen om meer liefde in je huis te brengen of als teken van liefde en vriendschap. 
 Je kan de stenen gebruiken als een manier om je angst en perceptie van pijn te verminderen.

Weetje: de naam amethist is afgeleid van het oude Griekse woord amethystos, wat nuchter betekent.AFKOMST

 

Amethist wordt overal ter wereld gevonden, maar de grootste vindplaatsen zijn Afrika, Brazilië, Uruguay, Rusland, Zuid-Korea, de Verenigde Staten, Australië en Mexico. 

AMETHIST IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.