• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

APOFYLIET

MEER OVER DE WERKING VAN APOFYLIET

SPIRITUELE WERKING


Zelf vind ik het heerlijk om tijdens de koudere dagen het huis gezellig te maken met theelichten, kaarsen en natuurlijk mijn favoriete edelstenen 

 

Apofyliet is een van m'n laatste vondsten bij de groothandel en ik ben er zelf helemaal gek op. π—”π—½π—Όπ—³π˜†π—Ήπ—Άπ—²π˜(π—Όπ—Όπ—Έπ˜„π—²π—Ή π—±π—² π—²π—»π—΄π—²π—Ήπ—²π—»π˜€π˜π—²π—²π—») bezit een hoog watergehalte waardoor ze een zeer efficiënte geleider is van energie. Apofyliet heeft een erg kalmerend effect en heft negatieve denkpatronen op. Dus wil jij van die stressvolle momenten of dat ontevreden gevoel af? Dan is dit de perfecte steen voor jou. 

Het helpt je ook om te evolueren naar een hogere staat van zijn en bevrijdt je van egoïstische verlangens en gehechtheden. Opent de kruinchakra om hogere begeleiding te ontvangen, goddelijk licht te kanaliseren en contact te maken met geascendeerde meesters.

ALGEMENE INFORMATIE


Apofyliet hoort bij de zeolieten, een groep mineralen die een hoog gehalte water bevat. Deze prachtige edelsteen kan gevonden worden in gangen, spleten of holtes in basalt en kalksteen, waar het is afgezet door waterige oplossingen.

Kleur: kleurloos, wit, geel, rood, groen, paars, blauwgroen, doorzichtig tot doorschijnend. 


Het helpt je te evolueren naar een hogere staat van zijn en bevrijdt je van op het ego gebaseerde verlangens en gehechtheden.
Opent je kruinchakra om een hogere leiding te ontvangen en goddelijk licht te kanaliseren. 

Leuk weetje: de naam apofyliet komt van het Griekse woord ’apophulliso’, wat pluizen betekent.

 

AFKOMST


Apofyliet wordt o.a. in India, de Verenigde Staten, Duitsland, Brazilië, Tsjechië, Schotland, Australië en Italië gevonden. 

APOFYLIET IN DE GEM SHOP

Momenteel niet beschikbaar in de shop. Bekijk hier alle andere beschikbare stenen. 


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.