• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

aragoniet

MEER OVER DE WERKING VAN ARAGONIET

SPIRITUELE WERKING aragoniet


Aragoniet is altijd al een fascinerende edelsteen geweest. Zijn vertakte clusters en op sterren geïnspireerde vormen sijpelen gewoon van aardse energie. Aragoniet lijkt onder de radar te blijven in vergelijking met de meer bekende stenen, maar dit juweeltje heeft de kracht om een solide legende in je roedel te zijn. Na urenlang in de diepere betekenis van aragoniet te zijn gedoken, zijn we ervan overtuigd dat deze verwarmende, stabiliserende steen een must is voor iedereen die weer op de been moet. 

De aragoniet edelsteen heeft hoogfrequente trillingen van het bewustzijn, geloof, trouw en leiderschap. Het werkt diep genezend voor fysieke en emotionele wonden. Deze prachtige steen zal daarnaast je gevoelens van zelfvertrouwen en eigenwaarde versterken. 

De verbinding van Aragoniet met de natuur zit diep. Voor degenen die te lang in de spirituele ruimte hebben rondgedreven of voor degenen die hun verbinding met de wereld onder hun voeten hebben verloren, deze steen trekt je rechtop en houdt je stabiel en stabiel, wat er ook gebeurt. Alleen wanneer we verbonden zijn met het hier en nu en in staat zijn om de wind van verandering te weerstaan, kunnen we voor onszelf en anderen opkomen en tot volle bloei komen.

ALGEMENE INFORMATIE OVER ARAGONIET 


Aragoniet is een mineraal dat bestaat uit calciumcarbonaat. Het vormt zich meestal in de afzettingen van warmwaterbronnen of stalactieten en wordt aangetroffen in kleurloze orthorhombische prisma's. Het kan ook worden gevonden langs de schelpen van weekdieren. Aragoniet is een 3-4 op de hardheidsschaal van Mohs. De betekenis van Aragonite is stabiliteit, waarheid en perceptie.

Als een enorm stabiliserende steen, is het geen verrassing om te horen dat aragoniet helemaal over de wortelchakra gaat. De wortelchakra is onze basis en een van onze belangrijkste energiepunten. Zonder een helder en solide wortelchakra raakt al onze energie uit balans. Aragoniet heeft die balans tussen aardse resonantie en geest zoeken. Het moedigt reizen aan die verder gaan dan het alledaagse door ervoor te zorgen dat we aan de grond blijven, zelfs als we hoog vliegen. Het kan verleidelijk zijn om met beide voeten te springen tijdens het opstijgen, maar Aragoniet herinnert ons eraan dat het essentieel is om een fysieke en spirituele verbinding met de aarde te behouden. We moeten onze wortels eren, onze geest centreren en onze geest tot zwijgen brengen, zodat ons begrip van persoon en weide nog dieper gaat.

 

AFKOMST aragoniet


Aragoniet wordt gevonden in geisers, warmwaterbronnen, grotten, ondiepe zeeën, in schelpen en in parels. Ze worden vaak gevonden in Spanje, Frankrijk, Bohemen en Oostenrijk. 

Als aragoniet niet jouw steen is, bekijk dan onze essentiële ABC gids voor helende edelstenen en vind het kristal dat naar je roept.

ARAGONIET IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.