• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

aventurijn

MEER OVER DE WERKING VAN AVENTURIJN

SPIRITUELE WERKING VAN AVENTURIJN 

De betekenis van Aventurijn komt van het Italiaanse woord Aventura wat toeval betekent, een hint naar het grote fortuin dat deze steen je kan schenken. Met een naam die van de tong rolt als romantische poëzie en prachtige kleurenschema's, kun je niet anders dan hard vallen voor deze sprankelende glassteen die direct verbinding maakt met al je positieve krachten die diep van binnen zijn opgeborgen. Aventurijn komt van plaatsen met een hoge natuurlijke energie.

Aventurijn is een hartchakra steen, het is altijd klaar om die gevoelens van verre liefde en fantasie op te wekken, maar op een manier die sterk en gezond aanvoelt, altijd klaar om je op te voeden. Het is een trooster, een harmonizer en een superhandige steen om op zichzelf te bewaren voor iedereen die wat meer geluk in hun wereld wil brengen. Of je nu een beetje extra rijkdom nodig hebt, een extra overvloed aan liefde en vriendschap, of gewoon een beetje meer groei, Aventurine wil één ding: dat je slaagt in al je geweldige inspanningen, hoe groot of klein ze ook zijn. Voor degenen die een licht willen werpen op de krachtige helende eigenschappen van Aventurijn, blijf lezen.

ALGEMENE INFORMATIE OVER AVENTURIJN 


Aventurijn is een steen van kwarts. Het is meestal groen, maar komt ook in de kleuren blauw, rood, oranje, grijs en bruin. Het heeft een platachtige mineralen in het kwarts die het een glinsterende kwaliteit geven die bekend staat als aventurescentie. Aventurijn behoort tot de minerale klasse van Chalcedoon. De betekenis van Aventurijn is welvaart en vertrouwen.

Het wordt gedolven in de caleidoscoopkleuren van India, de vochtige diepten van het wilde en ongebreidelde Amazone-oerwoud, de hoeken van Rusland en de weelderige groene bergen van Brazilië en Chili. Het is een vorm van kwarts die vaak naar ons toe komt in een donkergroene kleur bezaaid met suggesties van goud. Misschien was het deze gouden kwaliteit die het zo'n gewilde edelsteen maakte, maar eeuwenlang werd Aventurijn de Steen van de Amazones genoemd. Er werd gezegd dat het de steen was die de schilden van Amazon Warrior Queens bewaakte en gebruikmaakte van goddelijke vrouwelijkheid, felle kracht en bescherming.

 

AFKOMST


Brazilië, Chili, India en Rusland. 

AVENTURIJN IN DE GEM SHOP

Op dit moment is er geen Aventurijn beschikbaar in de gem shop. Andere edelstenen zien? Ga dan terug naar de edelstenen ABC! 


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.