• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

azuriet

MEER OVER DE WERKING VAN AZURIET

SPIRITUELE WERKING VAN AZURIET

 

Doordrenkt met spirituele kracht, staat Azuriet bekend om zijn rijkdom aan helende energie en voor het harder zetten van geheime paranormale gaven. Voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot het idee om gebruik te maken van hun eigen helderziendheid, verbinding te maken met hun intuïtie en begeleiding te zoeken bij spirituele gidsen, kan Azuriet gewoon de steen zijn om die deuren te openen. Hoewel de wervelende blauwe steen misschien het best bekend staat om zijn kosmische verbindingen, betekent dat niet dat hij ook tekortschiet bij het dienen van het emotionele en spirituele lichaam. Hier zijn nog een paar manieren waarop Azuriet de ziel kalmeert...

In het oude Egypte werd het beschouwd als een heilige steen, die uitsluitend werd bewaard voor gebruik door hogepriesteressen en priesters. Het is ook een steen waarvan wordt gezegd dat hij verbonden is met de verloren stad Atlantis. In China werd aangenomen dat het de steen was die hemelse paden openbrak en indianen gebruikten Azuriet om te communiceren met spirituele gidsen. Als het op Azuriet aankomt, zijn er een heleboel verheven verbindingen. Zelfs hier op onze sterfelijke vlakten werd Azuriet geroemd om zijn schoonheid. Duizenden jaren lang namen kunstenaars en makers de steen en vermalen deze tot een prachtig blauw pigment om te gebruiken in schilderijen en textielverf.

Deze steen van de hemel en hemelse energie is in vele uithoeken van de aarde gedolven - van de bergen van Chili tot de gebeeldhouwde rotsen van Arizona in de VS, de legendarische landen van Egypte, de duinen van Namibië, oude bolwerken van Peru, langs met Australië, Rusland en Frankrijk. Er is iets zo aanlokkelijks aan deze levendige blauwe steen die de geest opnieuw op één lijn brengt met zijn alziende doel en zelfs de naam van de Azuriet-betekenis komt van het Oud-Perzische woord voor blauw. Als je meer wilt weten over de mystieke eigenschappen van Azuriet, lees dan verder.

 

ALGEMENE INFORMATIE OVER AZURIET

 

Azuriet is een prismatisch kristal. Het is gemaakt van kopercarbonaathydroxide en is zachtblauw van kleur. Azuriet is een oude steen; het ontleent zijn kleurintensiteit aan het koperelement en zijn kristallen hebben de neiging om monoklien te zijn. Azuriet staat voor innerlijke kracht en het balanceren van emoties.

De diepblauwe steen van Azuriet is een plek waar de lucht lijkt te smelten met de zee, deze fusie van carbonaatmineraal geschoten met kopererts en vermengd met malachiet creëert een glinsterende edelsteen van gratie en schoonheid. Zolang de wereld zich herinnert, is Azuriet een steen geweest die hoog in spirituele eerbied werd gehouden.


Azuriet wordt vaak als combinatie met Malachiet gevonden. Azuriet-malachiet is een schitterende combinatiesteen die maar op een paar plekken ter wereld gevonden wordt. Ze ontstaan namelijk 𝘇𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝗱𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳𝗱𝗲 𝗽𝗹𝗲𝗸. Deze azuriet-malachiet edelsteen komt uit Congo. Azuriet-malachiet is een echte healer en helpt je om meer over jezelf te weten te komen. Hij helpt je om 𝗶𝗻𝘇𝗶𝗰𝗵𝘁 te krijgen in hoe je zelf in elkaar steekt. Zowel fysiek, emotioneel en mentaal. Azuriet-malachiet laat je 𝘃𝗲𝗿𝗯𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻 met de mensen om je heen en maakt je moedig, nieuwsgierig en leergierig om de wereld te ontdekken. Azuriet-malachiet een hoog gehalte koper en hoort bij de hartchakra, keelchakra en voorhoofdchakra.

Wist je dat azuriet van het 𝗣𝗲𝗿𝘇𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝘄𝗼𝗼𝗿𝗱 𝗹𝗮𝘇𝗮𝘄𝗮𝗿𝗱 (blauw) komt? De naam malachiet komt waarschijnlijk van het 𝗚𝗿𝗶𝗲𝗸𝘀𝗲 𝘄𝗼𝗼𝗿𝗱 𝗠𝗮𝗹𝗮𝗰𝗵 (diepgroen). Deze schitterende steen is vanaf morgen, 12:00 uur beschikbaar in de webshop! 

 

AFKOMST


Azuriet wordt gevonden in China, Chili, Australië, Rusland en de Verenigde Staten. 

AZURIET IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.