• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

CACTUS AMETHIST/SPIRIT KWARTS

MEER OVER DE WERKING VAN CACTUS AMETHIST/SPIRIT KWARTS

SPIRITUELE WERKING VAN CACTUS AMTHIST/SPIRIT KWARTS

 

ls je nog nooit van de Spirit Kwarts hebt gehoord, ken je hem misschien onder zijn andere namen. Dit kristal staat ook bekend als Cactus Amethyst, Barnacle Amethyst, Pineapple Amethyst en Porcupine Quartz. Het werd ontdekt in de vroege jaren 2000 in het Magaliesberg-gebergte in Zuid-Afrika.

ALGEMENE INFORMATIE OVER CACTUS AMETHIST/SPIRIT KWARTS

De kleuren variëren van wit, geelbruin, lila, paars tot grijsbruin. Het is een ongebruikelijke kleur paars vanwege de ijzerhoudende onzuiverheden. Het uiterlijk bestaat meestal uit een enkel kristal met een gefacetteerde punt en omgeven door kleinere maar gelijkvormige kristallen. Spirit Kwarts is alleen te vinden in Zuid-Afrika.

De prachtige paarse groepjes waar cactus kwarts/spirit kwarts uit bestaat wordt slechts zelden gevonden. Cactus kwarts is de meditatieleraar die inzicht en kennis geeft op groepsbewustzijnsniveau. Deze edelsteen is de 'oude ziel' die de energieën van nieuwere zielen aantrekt in de vorm van de kleinere kristallen.

 

AFKOMST


Zuid-Afrika. 

CACTUS AMETHIST/SPIRIT KWARTS IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.