• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

calciet

MEER OVER DE WERKING VAN CALCIET

SPIRITUELE WERKING VAN CALCIET

 

Calciet zorgt voor een activering en stimulering van de lichamelijke en spirituele groei en ontwikkeling. Deze prachtige edelsteen werkt erg motiverend en geeft je meer zelfvertrouwen. Calciet is een krachtige steen die in meerdere kleuren voorkomt.

Met zijn uitbarsting van frisse citrusvruchten en zijn ongelooflijke versterkende energie, is Calciet een steen die je kust met een golf van energie, altijd klaar om een ​​vuur in je ziel te ontsteken. Voor die momenten in het leven dat je het gevoel hebt dat je een volledige voorjaarsschoonmaak nodig hebt, kan Calciet naar binnen duiken en zijn verkwikkende stroom brengen om oude, stagnerende gewoonten weg te spoelen, de ankers los te maken en je dansend licht op je voeten te laten.

ALGEMENE INFORMATIE OVER CALCIET 


Calciet is een veel voorkomend maar complex kristal. Het is een carbonaatmineraal dat in verschillende tinten verkrijgbaar is. Calciet kan helder of wit zijn, het kan ook bruin, rood, oranje, blauw, groen en geel zijn (naast andere kleuren). Calciet betekent kracht van geest en energie.

Calciet kan in een prachtige reeks kleuren komen, van helder ijs tot fel oranje citrus. Elk brengt zijn eigen stralingsenergie met zich mee, maar alle Calciet is hier om creatieve expressie aan te moedigen, negativiteit weg te wassen en emotionele genezing te koesteren, zodat je het leven kunt leiden waarvoor je geboren bent. Als je meer wilt weten over de verbazingwekkende fortuinen van het vinden van de betekenis van Calciet, lees dan verder.

De betekenis van calciet komt van het oude Griekse woord Chalix en het Latijnse woord Calx - wat zich in feite vertaalt naar kalk. In plaats van te verwijzen naar kleur, is de link naar kalk een knipoog naar de samenstelling van gekristalliseerde kalksteen. Calciet is een mineraal van calciumcarbonaat en als het bekend lijkt met zijn mystieke glans, is dat omdat je waarschijnlijk eerder calciet hebt gevangen toen je de fijne kneepjes van stalactieten en stalagmieten bewonderde.

 

AFKOMST


Calciet komt met veel namen in onze moderne wereld - je zou het Calcspar, Clear Calciet of Iceland Spar kunnen horen noemen. Het wordt over de hele wereld gedolven, maar wordt vooral ontdekt in de mijnen van Oost-Europa, België, Groot-Brittannië, Roemenië, Mexico, Namibië, de VS en natuurlijk – het land van ijs en vuur zelf – IJsland.

CALCIET IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.