• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

CANDLE KWARTS

MEER OVER DE WERKING VAN CANDLE KWARTS

SPIRITUELE WERKING VAN CANDLE KWARTS

 

Candle kwarts  heeft een zeer subtiele, aanhoudende energie die licht naar beneden en door ons lichaam brengt, maar niet op een dramatische, sprankelende manier die fysiek wordt gevoeld (hoewel sommigen tintelingen krijgen). Het is meer een kwestie van hoe de kwartseffecten in ons leven veranderen. Kaarskwarts is in de eerste plaats een meditatiehulpmiddel dat we kunnen gebruiken om in de donkere aspecten van onszelf te kijken, in het schaduwzelf. Dit kan voor velen erg ongemakkelijk zijn, maar onze grootste gaven zijn meestal verborgen aan deze kant van onszelf. Het is in het verkennen van dat wat we liever niet zien dat verborgen talenten en schatten onthult.

ALGEMENE INFORMATIE


Kwarts omvat de grootste groep mineralen op aarde. De candle kwarts is een krachtige helende en reinigende steen. Het stimuleert je spirituele groei en versterkt je aura. Het is een confronterende steen die je in contact brengt met je ware zelf. 

Een Candle Kwarts is te herkennen aan de gezwellen aan de zijkant van het kwarts die over elkaar heen lijken te groeien en elkaar overlappen, net zoals een kaars eruitziet wanneer deze een korte tijd heeft aangestoken en vervolgens is uitgeblazen. De was die aan de zijkanten van een kaars opdroogt, lijkt erg op de patronen op de randen van Candle Kwarts. Het zijn eigenlijk heel veel kleine uiteinden van kwarts die een groter punt in het midden omringen. Dit is een behoorlijk diep en ander kristalgereedschap.

AFKOMST

 

Candle kwarts wordt in Madagaskar, de Verenigde Staten, China en Afrika gevonden. 

CANDLE KWARTS IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.