• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

caribbean blue calciet

MEER OVER DE WERKING VAN CARIBBEAN BLUE CALCIET

SPIRITUELE WERKING caribbean blue calciet

 

De energieën van deze steen zijn op het moment van schrijven nog enigszins een mysterie, hoewel het zeker resoneert met je derde oog en kruinchakra. Caribbean Blue Calciet is een geest-activator en helpt iemand zijn eigen unieke paranormale gaven te kanaliseren die iemand helpen hun bewustzijn te verhogen. Hoewel we nog steeds elke dag meer en meer over deze steen leren, raden we je ten zeerste aan hetzelfde te doen! Voeg tijdens je volgende meditatiesessie deze steen toe aan je cyclus en begin er energie uit te halen, zodat je hem naar binnen kunt kanaliseren.

Een van de eerste dingen die we hebben opgemerkt, is het algehele gevoel van kalmte en sereniteit dat ons fysieke lichaam inhaalde. Hierdoor kan iemand gemakkelijker uit zijn fysieke lichaam "glijden" en opstijgen naar hogere vibraties. Dit is een plek waar je eindeloze hoeveelheden kennis kunt opnemen over jezelf en waar je naartoe gaat. Houd deze steen naast je bed voor een beter perspectief op je dromen, evenals een extra krachtbron om te helpen bij lucide dromen en astraal reizen.

ALGEMENE INFORMATIE


Caribisch blauw calciet is een mix tussen oceaanblauw calciet en strandbruin aragoniet. Samen vormen ze een combinatie die doet denken aan de Caribische stranden. Een logische naam voor de combinatie van deze twee polymorfe mineralen. 

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, komt Caribisch calciet niet uit het Caribisch gebied, maar komt het eigenlijk uit Pakistan, dat aan de kust grenst aan de Arabische Zee.

Onze tropisch ogende Caribische calciettorens komen rechtstreeks uit een klein familiebedrijf in Pakistan. Ze hebben elk een fantastische gelaagdheid van blauw calciet en wit en lichtbruin aragoniet. Caraïbische calciet werd pas in 2019 in Pakistan ontdekt, tot nu toe is het de enige bekende bron van deze zeldzame combinatie van oceaanblauw calciet samen met wit en lichtbruin aragoniet.

Door alleen lokale mijnbouw te gebruiken, wordt verwacht dat deze hulpbron, zodra deze volledig is gedolven, nooit meer zal worden herontdekt, waardoor het potentieel zeldzaam, waardevol en een toekomstig erfstukkristal wordt. Hoewel dit nog een relatief "nieuw" kristal is, worden zijn krachten nog steeds ontdekt. 

Het heeft een heel speciale zachte energie waardoor het goed werkt voor mensen die last hebben van hoge angst en spanning. Dicht bij elkaar gehouden tijdens het slapen, helpen de laagfrequente trillingen om te slapen, astrale droomreizen en lucide dromen te vergemakkelijken. Gebruikt als een meditatietool, bevordert het de kalmte van het zijn en leidt het je naar je hogere zelf.

 

AFKOMST caribbean blue calciet

 

Je zou denken dat deze prachtige blauwe heldere caribische calciet daadwerkelijk uit het Caribische gebied zou komen. Niets is minder waar: caribische blauwe calciet werd in 2019 ontdekt in Pakistan.

CARIBBEAN BLUE CALCIET IN DE GEM SHOP

Op dit moment is Caribbean Blue Calciet uitverkocht. Ga terug naar de edelstenen ABC om andere edelstenen te bekijken! 


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.