• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

CHALKOPYRIET / PEACOCK ORE

MEER OVER DE WERKING VAN CHALKOPYRIET / PEACOCK ORE

SPIRITUELE WERKING

 

Ben jij al bekend met chalkopyriet?

🌙 Deze steen is heel goed bij meditaties te gebruiken en kan ondersteund worden door vele andere stenen. Chalcopyriet is een krachtige steen die alle chakra's activeert en op één lijn brengt. Het is een krachtig hulpmiddel dat door sjamanen en reikiprofessionals is gebruikt om blokkades van chakra's te verwijderen. Deze steen biedt transformerende energieën die helpen bij het veranderen van gewoonten, routines en levensstijlen. Het werken met deze steen zal iemand helpen zijn eigen weg en levenszin te vinden.

Het dagelijks dragen van deze steen is ideaal voor iedereen die het gevoel heeft dat hij "vastzit" in dezelfde dagelijkse bewegingen en op zoek is naar een plotselinge verandering. Deze steen is altijd in verband gebracht met kansen en een nieuw begin, en wordt vaak gebruikt als een sieraad om geluk te verkrijgen. Hoewel deze steen alle chakra's activeert, resoneert hij specifiek met de hogere 3 chakra's.

Van chalcopyriet is bekend dat het de geest verruimt en opent naar een hoger rijk. Deze steen opent ons derde oog voor eindeloze visioenen als we ermee mediteren, terwijl hij ook ons ​​kruinchakra gebruikt om de kloof tussen fysieke en spirituele rijken te overbruggen. De energieën van deze steen op het keelchakra helpen specifiek om deze kennis in het fysieke binnen te brengen. Door te kunnen praten over wat je ziet, voelt en hoort, maak je er een fysieke emotie van en bevestig je de realiteit ervan. Die energie kan zich manifesteren en positieve en levensveranderende kansen met zich meebrengen.


In de edelsteentherapie wordt er met kleinere stenen chalcopyriet gewerkt, omdat deze een sterkere werking hebben dan de goudkleurige variant.

 

Chalcopyriet helpt erg goed bij manifestaties. Zo kan je van je dromen realiteit maken. En, ben jij al fan van de chalcopyriet?

ALGEMENE INFORMATIE


Chalkopyriet/Peacock Ore is een mineraal dat het meest gezien wordt in gele, groene en grijze tinten. Wanneer je het blootstelt aan zuur verandert de kleur in dieppaars, blauw en viooltjes > ook wel de Peacock Ore genoemd! Deze steen is heel goed bij meditaties te gebruiken en kan ondersteund worden door vele andere stenen.

 

AFKOMST

 

Chalcopyriet wordt onder andere gevonden in Australië, China, Ethiopië, Spanje, Frankrijk, Noorwegen, Zweden, Verenigde Staten, Canada en Mexico.

CHALKOPYRIET/PEACOCK ORE IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.