• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen verzonden
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

citrien

MEER OVER DE WERKING VAN citrien

SPIRITUELE WERKING VAN CITRIEN

 

De zonnesteen van Citrien is als de zomer geïncarneerd. De kleur van Amalfi Coast-citroenen, zo helder als de middagzon, en met een lichte vintage Hollywood-sfeer, je kunt niet anders dan hard vallen voor de onmiddellijke opbeurende vibes die het zonnige Citrien op tafel brengt. Helder en bruisend, deze steen is eigenlijk een speciale variëteit van kwarts, maar wordt gedrenkt in een gele kleur.

Citrien is altijd klaar om goede vibes en gratie op tafel te brengen, deze zonnige steen heeft een onmiddellijk effect op de gezondheid en rijkdom van je lichaam, geest en ziel. Natural Citrien is zo helder en gezegend dat het niet in staat is om slechte energie vast te houden, wat betekent dat je er altijd op kunt vertrouwen om die moeilijke tijden onder controle te krijgen en het om te zetten in iets speciaals. Hier leest u hoe Citrien een verbluffende investering is voor uw gezondheid, hart en geluk...

De betekenis van Citrien komt van het woord voor citroen, en het is die zoete en scherpe citroenenergie waar we zo dol op zijn. Maar behalve een schoonheid zijn, zijn er veel redenen om de plons van Citrien in je leven te brengen. De kracht van positiviteit, een uitbarsting van heldere energie en het brengen van warm licht op gerafelde zenuwen, Citrien is als een zomervakantie voor je ziel. Laten we wat dieper ingaan op de zonnige stralen en helende eigenschappen van Citrien.

Er komt ook een gloed van creatieve energie uit Citrien, waardoor het een geweldige edelsteen is voor diegenen die echt de behoefte voelen om hun creatieve hart een kickstart te geven. Het nodigt uit tot een gevoel voor stijl en flexibiliteit en wanneer je meebeweegt met deze positieve mindset, ben je ineens in staat om dingen van groot plezier terug in je leven aan te trekken. Goede vrienden, gezonde relaties en magische mentoren - alle goede mensen voelen zich aangetrokken om dicht bij degenen te zijn die deze levendige en zonnige steen dragen.

 

ALGEMENE INFORMATIE OVER CITRIEN 

 

Citrien zit in de minerale klasse van kwarts. Het ontleent zijn kleur aan de sporen van ijzer in het kwarts en kan van alles zijn, van lichtgeel tot heldere tinten amber. Citrien heeft de neiging om een hexagonaal kristalsysteem te hebben en heeft in zijn natuurlijke vorm een troebele of rokerige uitstraling. De betekenis van citrien is gericht op welvaart, vreugde en energie.

AFKOMST

 

Citrien komt uit de hooglanden van Schotland, de flamencohoeken van Spanje, de tropen van Madagaskar, de rijke en koninklijke landen van Rusland en de weelderige groene regenwouden van Brazilië. Misschien zijn het deze verre oorden die het vol goede vibes voeden, of misschien is het gewoon de manier waarop Moeder Natuur ons eraan herinnert dat wanneer het leven je citroenen geeft...

CITRIEN IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.