• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

fluoriet

MEER OVER DE WERKING VAN FLUORIET

SPIRITUELE WERKING van fluoriet

 

Regenboogstemmingen komen samen in het prachtige fluorietkristal, een van de beste stenen om negatieve energie weg te vegen en je een weelderig gevoel van vrijheid te geven. Fluoriet, dat glinstert in verschillende tinten, van kristalheldere kleuren tot mooie paarse tinten en zachtblauwe tinten, is een favoriete keuze voor diegenen die zin hebben in een Marie Kondo mind detox.

Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in ons leven. De steen geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens en werkt emotioneel stabiliserend. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens het studeren.

De steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met al aanwezige kennis. Het beschermt tegen en reinigt elektromagnetische straling (bijvoorbeeld van computers en mobiele telefoons). De steen heeft een positieve werking op stijfheid, gewrichtsproblemen (zoals artritis) en reuma. Het is goed voor de botten en tanden en het verlicht de pijn bij gordelroos en andere zenuwpijnen. 

ALGEMENE INFORMATIE over fluoriet 

 

Fluoriet is een vorm van calciumfluoride. Het behoort tot de familie van halogenidemineralen en maakt deel uit van het kubische kristalsysteem. Fluoriet is transparant en is verkrijgbaar in de kleuren paars, groen, geel, zwart, helder, roze en ook in andere tinten. Het heeft een fluorescerend licht dat verschillende kleuren onder verschillende hoeken laat zien. Fluoriet heeft de betekenis van richting, vertrouwen en eigenliefde.

 

AFKOMST

 

Oorspronkelijk wordt Fluoriet gevonden in de tropen van Mexico en het zachte Brazilië. Het is geen wonder dat fluoriet die stralende zon-achtige energie naar het feest brengt.

FLUORIET IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.