• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

GOLDEN HEALER

MEER OVER DE WERKING VAN GOLDEN HEALER

SPIRITUELE WERKING van golden healer

 

De ð—šð—¼ð—¹ð—±ð—²ð—» ð—›ð—²ð—®ð—¹ð—²ð—¿ wordt ook wel de meester van de healers in kristallenwereld genoemd. Het helpt om je intuïtie te versterken en werkt geweldig bij manifestaties. Wanneer je mediteert of met Golden Healers werkt, stromen de gouden stralen door je lichaam om jouw lichaam weer in balans te brengen.

 

Andere namen voor de golden healer zijn:

𝗹𝗶𝗺𝗼𝗻𝗶𝗲𝘁𝗸𝘄𝗮𝗿𝘁𝘀𝗴𝗼𝗲𝘁𝗵𝗶𝗲𝘁𝗸𝘄𝗮𝗿𝘁𝘀𝗵𝗲𝗺𝗮𝘁𝗼ï𝗱𝗲 ð—¸ð˜„𝗮𝗿𝘁𝘀𝗵𝗲𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲𝘁𝗸𝘄𝗮𝗿𝘁𝘀𝗶𝗷𝘇𝗲𝗿𝗸𝘄𝗮𝗿𝘁𝘀 ð—²ð—» ð—ºð—¼ð—²ð—¿ð—®ð˜€ð—¶ð—·ð˜‡ð—²ð—¿ 


Andere kenmerken:

• Balancerende combinatie van kwartsen ijzer
• Lijnt chakra's uit en opent energievelden
• Geeft kracht om patronen te herprogrammeren
• Brengt lichaam, geest en ziel in evenwicht
• Verbetert gevoelens van universele liefde
• Verhoogt positieve ervaringen in je leven

Houd een Golden Healer vast tijdens het mediteren om contact te maken met de Bronenergie en om opnieuw verbinding te maken met de "Ene". Plaats een Golden Healer-cluster onder een healing- of massagetafel om het gebied tijdens uw healingsessie te vullen met zachte, duurzame energie. Zet een Gouden Healer op een altaar om de frequentie/vibratie van je intentie te verhogen.

ALGEMENE INFORMATIE over golden healer

 

Limonietkwarts (de Golden Healer) is een kwarts vermengd met het mineraal limoniet. Dit is net als hematiet een ijzeroxide, maar met een gelige kleur in plaats van rood. De steen staat ook bekend als Golden Healer vanwege zijn esoterische eigenschappen en goudgele kleur.

Golden Healer verbindt ons met het gouden licht van Universele Levenskracht, Goddelijke Geest, Bron of Creatie, en wordt beschouwd als een van de Master Healers.
Het laat de Gouden Straal door het Kruinchakra in het lichaam stromen. Deze hoogste vibrerende energie verspreidt zijn gouden licht door het hele lichaam terwijl het blokkades en onevenwichtigheden opruimt die het lichaam klaarmaken voor genezing op meerdere niveaus. De energie van de Golden Healer is krachtig, maar toch zacht en rustgevend.

 

AFKOMST golden healer 

 

De oorspronkelijke Golden Healer is afkomstig uit de Verenigde Staten. 

Heb jij al een gouden genezer in je collectie?! 

GOLDEN HEALER IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.