• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

gouden driehoek

MEER OVER DE WERKING VAN de gouden driehoek: bergkristal, amethist en rozenkwarts

SPIRITUELE WERKING VAN DE GOUDEN DRIEHOEK

 

De combinatie van amethist, heldere kwarts en rozenkwarts zorgt voor een optimale doorstroming van energie. Hierdoor ontstaat er meer harmonie in een ruimte en tussen de mensen die in die ruimte wonen. Om een Gouden Driehoek te plaatsen maakt het niet uit welke vorm kristallen je hebt. Zorg ervoor dat alle drie de kristallen ongeveer even groot zijn. Begin met het reinigen en opladen van de kristallen. Definieer vervolgens de intentie waarmee je de Gouden Driehoek wilt programmeren. Als laatste zet je de amethist, heldere kwarts en rozenkwarts bij elkaar in de vorm van een driehoek. Waar en hoe je dit doet, is aan jou. Je kunt je laten leiden door je onderbuikgevoel: je intuïtie vertelt je wanneer het precies goed is.

Je kunt een enkele driehoek met grotere edelstenen kiezen of meerdere kleine gouden driehoeken op verschillende plekken in je huis. Verplaats de Gouden Driehoek indien nodig en herhaal het proces van reinigen, opladen en programmeren zo nu en dan. Zo is het effect optimaal.

Meer lezen over de gouden driehoek? Lees er alles over in deze blog

BERGKRISTAL

De betekenis van Bergkristal is genezing en spirituele groei. De heldere bergkristal geeft kracht, bevordert de concentratie en het geheugen en filtert afleidingen. Het is bekend als een universeel genezende edelsteen. Bergkristal zal zowel energie als gedachten versterken, waarbij je gezondheid in evenwicht komt.  

 

Bergkristal is een van de puurste voorbeelden en wordt beschouwd als de lichtbrenger. Het is een verbazingwekkende versterkende steen, wat betekent dat alles wat je erin giet, er tienvoudig uit zal stromen. De helderheid van de vele gezichten kan het geheugen opwekken, de concentratie aanscherpen en je hele wezen weer in balans brengen. 

 

AMETHIST

 

De kalmerende energie van amethist laat negatieve emoties verminderen en brengt je emoties in balans. Amethist clusters zorgen voor een aards decor voor het huis, kantoor en tuin. Ze kunnen op en in een kast worden bewaard, op het nachtkastje of als middelpunt aan je eet- of salontafel.

Deze prachtige edelsteen symboliseert toewijding, onbaatzuchtigheid, en innerlijke vrede. Er wordt gezegd dat het de weg wijst naar spirituele ontwikkeling en zal helpen bij de transformatie van energieblokkades in het lichaam. Nuttig voor genezers, het biedt inzicht in alle spirituele dingen en zal ook dienen om iemand te beschermen tegen psychische aanvallen. Behoedend voor zelfbedrog zal het iemand helpen om ongewenste gewoonten en verslavingen op te geven.


ROZENKWARTS

 

Rozenkwarts lijkt ieders hart te raken. Er is iets aan dit zachte en vrouwelijke kristal dat pure liefde uitstraalt. Het is geen verrassing dat de betekenis van Rozenkwarts die van universele liefde is. Hier is een kristal dat zo rijp is met helende eigenschappen, zo doordrenkt van harmonie en zo teder dat je het altijd dicht bij je wilt hebben, of in ieder geval op een plek waar je keer op keer naar kunt kijken. De Rozenkwarts steen is sterk gehecht aan zowel het hartchakra als het keelchakra. Maar het is geen steen die simpelweg rust in romantiek. Rozenkwarts spreekt zacht tegen alle soorten liefde; van helende communicatie met familie tot het ontwikkelen van een diepere band met echtgenoten en vrienden, en zelfs zoetere tonen van zelfzorg in je eigen wereld brengen.

AFKOMST


Helder bergkristal kwarts wordt gevonden in de Verenigde Staten, Brazilië, Rusland en Madagaskar.
Bergkristal heeft vaak insluitsels van andere mineralen en deze insluitsels produceren soms populaire subvariëteiten. 

 

Amethist wordt overal ter wereld gevonden, maar de grootste vindplaatsen zijn Afrika, Brazilië, Uruguay, Rusland, Zuid-Korea, de Verenigde Staten, Australië en Mexico. 

 

Van de zen-achtige bergen van Japan tot de gebarsten vanillestokjes die de lucht in Madagaskar, de kusten van Brazilië en zelfs South Dakota zoeter maken, Rozenkwarts neemt ruimte in over alle uithoeken van de wereld.

DE GOUDEN DRIEHOEK IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.