• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

GRANAAT

MEER OVER DE WERKING VAN GRANAAT

SPIRITUELE WERKING

 

De granaatappelsteen van Granaat glanst met een donkerrode glans die de ziel onmiddellijk beroert. Deze kostbare edelsteen staat al lang bekend om zijn rijke verbindingen met creativiteit en liefde. De granaat heeft duizend verhalen op zijn naam staan. Er werd gezegd dat het het enige licht op de ark van Noach was en het markeerde als een steen die elke noot van hoop bevatte dat er een olijftak lag te wachten aan het einde van een grote strijd.

Het is een edelsteen die ons diep verbind met onze wortelchakra's (zoals alle rode stenen), maar werkt ook op onze zonnevlecht en ons hart. Voor degenen die dieper in de vurige gloed van de Granaat willen duiken, lees dan verder. 

ALGEMENE INFORMATIE

 

Granaat komt in vele kleuren voor: rood, roze, groen, oranje, geel, bruin en zwart. Het doet wonderen bij een genezingsproces. Granaat werkt voor je terwijl jij rust, want dan zuivert het je energie en vult het de energie aan die je hebt opgebruikt. Granaat is ook de steen van het hart en bevordert je bloedsomloop. 

Een rijk helende steen, de helende eigenschappen van granaat zijn er in overvloed. Of het nu glinsterend rood, groen of goud is, het is een steen die zorgt voor zelfvertrouwen, seksuele energie en oprechte oprechtheid. Voor degenen die een helpende hand nodig hebben om sterk en trots op deze aarde te staan, kijk eens naar de veelheid aan mooie voordelen die de granaat-edelsteen op tafel brengt.

 

AFKOMST

 

De granaat is in vele uithoeken van de wereld glanzend te vinden. Het is afkomstig uit India, Madagaskar, Sri Lanka en daarbuiten.

GRANAAT IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.