• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen verzonden
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

(groene) OPAAL

MEER OVER DE WERKING VAN (groene) OPAAL: the stone of happiness 

SPIRITUELE WERKING

 

Groene Opaal is een steen die draait om het hart. Dit kristal is hier om voedende en verjongende energieën te geven aan iedereen die worstelt met emotioneel verdriet. Het is een perfecte steen voor iedereen die recentelijk een trauma of verdriet heeft meegemaakt, de ontbinding van een relatie of een pijnlijk meningsverschil. Groene Opaal helpt ons de kracht te vinden die we vroeger hadden, terwijl het ons aanmoedigt om het te gebruiken om vooruit te komen en opnieuw op te bouwen. Deze steen laat ons zien dat we in dit leven eigenlijk alleen onszelf nodig hebben, en zou een dagelijkse herinnering moeten zijn aan de innerlijke kracht die we echt bezitten.

 

Groene Opaal is ook een steen die er is om je te kalmeren in hyper-emotionele tijden. Wanneer je hem vasthoudt, zijn de rustgevende energieën voelbaar bij aanraking. We raden iedereen die worstelt met hun emoties aan om te mediteren met een stuk Groene Opaal. Dit zal niet alleen de emoties kalmeren, maar ook je geest vertragen. Het is belangrijk voor ons om even afstand te nemen van het dagelijkse leven en onszelf even op de eerste plaats te zetten. Door herhaaldelijk met Groene Opaal te mediteren, kun je je hart volledig openen en reinigen van alle ongewenste emoties.

Als je iemand bent die worstelt met constant dagdromen, kan Groene Opaal helpen. Deze steen helpt bij het opruimen van de geest en het vergroten van het bewustzijn van de omgeving. Door de vele afleidingen om ons heen vergeten we constant onze omgeving in ons op te nemen. Groene Opaal herinnert ons eraan om in het moment te leven en te genieten van wat er om ons heen is, niet wat ons afleidt.

ALGEMENE INFORMATIE


Net zoals opaal in alle kleuren van de regenboog voorkomt, kent ook groene opaal verschillende tinten, van donkergroen tot mint en van kiwi tot mosterd. In Madagaskar zijn onlangs interessante ontdekkingen van groene opaal gedaan. Het hangt af van de locatie of de opalen donkergroen, mat of fel gekleurd zijn.

Groene opaal is een sterk beschermende en activerende steen. Het maakt je vrolijk, optimistisch en creatief. Deze steen zorgt ervoor dat je kan ontgiften en het is een goede steen om te gebruiken bij bv het vasten. Het motiveert je om een gezonde levensstijl aan te nemen en helpt je om je lichaam zichzelf te laten reinigen.


AFKOMST

 

Madagaskar. 

(GROENE) OPAAL IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.