• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

labradoriet

MEER OVER DE WERKING VAN LABRADORIET

Je kent het vast wel. Vermoeid kom je thuis en je zou niks liever doen dan alleen nog maar op de bank ploffen. Je energiebron is volledig opgedroogd.

Labradoriet is hier de beschermsteen bij uitstek! Hij helpt je om je eigen weg (terug) te vinden en dicht bij jezelf te blijven. Hij verscherpt je intuïtie en het vertrouwen in je eigen kunnen. Het is elke keer weer hetzelfde: de drukte, de (negatieve) energieën van andere mensen! Ongewild heb je als een spons de negatieve invloeden van buitenaf opgezogen.

Labradoriet is daarnaast dé steen om waar te nemen wat echt en waar is in het huidige moment. Deze steen helpt je om contact te maken met je intuïtie en om onder de oppervlakte van relaties en de werkelijkheid zelf te kijken. Geniet van de gelukzaligheid van deze prachtige steen en bekijk de dingen in een nieuw licht.

Lichamelijk 

Dit Labradoriet hart kan je helpen om patronen duidelijk te maken. Deze steen beschermt je tegen situaties die ziekte creëren. Daarnaast stimuleert Labradoriet tegelijk ook helende gedachten. Door deze beschermende eigenschappen helpt Labradoriet ook bij botontkalking, osteoporose. Ook groeistoornissen, snurken, opvliegers en overspannenheid kunnen behandeld worden met Labradoriet.

Emotioneel 

De steen werkt sterk op bescherming. Des te donkerder deze steen is, des te sterker hij je afschermt tegen negativiteit van - en leegzuigen door anderen. De lichtere variant leert je vooral je grenzen te kennen en deze aan te geven. Dus labradoriet heeft beide eigenschappen. Daarom kies jezelf wat beter is voor jou.

 

Spiritueel 

Het helpt je de onbewuste oorzaken achter emotionele patronen naar boven te halen. Daarnaast maakt labradoriet je ook bewust van de invloed van je ego op je gedrag en je reacties in emotionele situaties.

 

AFKOMST

Canada, Australië, Madagaskar, Mexico, Rusland en Finland. 

LABRADORIET IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.