• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen verzonden
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

LEMUR / LEMURISCH KRISTAL

MEER OVER DE WERKING VAN LEMUR / LEMURISCH KRISTAL

SPIRITUELE WERKING

 

Bij lemurisch kristal draait alles om het nastreven van innerlijk werk en het kan een weerspiegeling van jezelf naar boven brengen. Vaak wordt het gezien als een geweldige edelsteen om blijdschap op te wekken en ons te herinneren om voor onszelf te zorgen. 

Besteed tijd aan meditatie, het bijhouden van een dagboek of zelfs verbaal uitdrukken wat je ermee wilt doen. Deze oefeningen zullen je in staat stellen om volledig te integreren met deze heldere edelsteen. 

ALGEMENE INFORMATIE

 

Lemurisch kristal, ook bekend als Lemurische kwarts, is een vorm van kwarts die wordt gevonden in een specifieke plaats in Brazilië. De Lemurische kristallen zijn uiterst delicaat in hun vorming en de unieke eigenschap heeft mede de naam gevormd. Wanneer een Lemurisch kristal in een cluster groeit, kan het zo kwetsbaar zijn dat het vanzelf op de vloer van de kristalgrot valt. 

AFKOMST

 

Lemurisch kristal wordt vooral gevonden in de Diamantina regio in Brazilië.

LEMURISCH KRISTAL IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.