• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

malachiet

MEER OVER DE WERKING VAN malachiet

SPIRITUELE WERKING VAN MALACHIET

 

Malachiet is een krachtig werkende steen. Het beschermt tegen straling, vervuiling, ongevallen en andere bronnen van negatieve energie en gevaar. De steen brengt emotionele balans en stabiliteit en maakt weerbaarder. Het vermindert angst en kan onderdrukte gevoelens en ervaringen naar de oppervlakte brengen. Malachiet wordt vaak succesvol ingezet om nachtmerries te verminderen.

 

Malachiet is een belangrijke beschermingssteen. Malachiet absorbeert negatieve energieën en verontreinigende stoffen en neemt ze op uit de atmosfeer en uit het lichaam. Beschermt tegen straling en verwijdert elektromagnetische vervuiling. Malachiet zuivert en activeert de chakra's en stemt af op spirituele begeleiding. Het opent het hart voor onvoorwaardelijke liefde. Moedigt het nemen van risico's en verandering aan, verbreekt ongewenste banden en versleten patronen, en leert hoe verantwoordelijkheid te nemen voor iemands acties, gedachten en gevoelens.

Malachiet heft remmingen op en ontwikkelt empathie met anderen. Het verlicht psychische stoornissen en bestrijdt dyslexie. Hiermee kunt u informatie opnemen en verwerken. Maakt negatieve ervaringen en oude trauma's los. Stimuleert dromen.

ALGEMENE INFORMATIE OVER MALACHIET

 

Malachiet is een groen kopercarbonaatmineraal. Het maakt deel uit van het monolithische kristalsysteem en heeft een zijdeachtige glans. Malachiet wordt vaak gebruikt als kopererts. Het heeft een ondoorzichtige transparantie en heeft soms een patroonoppervlak. Malachiet is een rijke tint groen en de betekenis ervan is transformatie en positieve verandering.

 

Deze donkere smaragdgroene en glorieuze steen kan onze verbeelding de vrije loop laten door fluweelgroene bossen, zachte lentedagen, weelderige bergen en koel stromend water. Het is een steen die zijn naam ontleent aan het Griekse woord voor malakos - wat zacht betekent. Hoewel het een steen is die zijn kracht behoudt, is malachiet een hartopener die verband kan houden met hoe de Grieken deze steen zijn zachte titel gaven.

 

AFKOMST

 

Malachiet komt wereldwijd voor, waaronder Congo, Gabon, Zambia, Namibië, Mexico, Australië, en met de grootste afzetting/mijn in de Oeral-regio, Rusland. Malachiet is al sinds de oudheid geschikt voor mineraal pigment in groene verven, siervazen, siersteen en edelsteen.

MALACHIET IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.