• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

PYRIET

MEER OVER DE WERKING VAN PYRIET

SPIRITUELE WERKING VAN PYRIET 

 

Niet alles wat blinkt is goud, zoals Pyriet bewijst met zijn kostbare tinten en krachtige beschermende eigenschappen. De betekenis van Pyriet komt van het Griekse woord voor Pyr, wat zich vertaalt naar vuur - een echo van hoe het licht op het oppervlak van de steen valt, of misschien als een bewijs van de sterke mannelijke energie en het gevoel van perfecte passie. Ondanks zijn illustere naam is pyriet eigenlijk een aardsteen die rijk is aan ijzersulfide. Met tinten licht messing of een rijkere goudkleur, is pyriet een mooie steen die zijn mannetje staat als het gaat om een ​​oogverblindende metaalglans. Als eerbetoon aan zijn naam is het een van de weinige helende kristallen die ook vonken kunnen slaan als ze hard genoeg worden geraakt en heeft het een vergelijkbare look en feel als Marcasiet.

 

Pyriet heeft de bijnaam Fools Gold gekregen, dankzij de visueel opvallende gelijkenis met het edelmetaal. Maar verre van dwaas, iedereen die Pyriet dicht bij zijn hart houdt, zal merken dat zijn persoonlijke krachten worden vermenigvuldigd. Bij pyriet draait alles om bescherming. Het is een steen die zijn drager op alle mogelijke manieren wil beschermen en beschermen. Of je nu beschermd wordt tegen emotionele vampieren of je beschermt tegen psychische aanvallen, negatieve trillingen doorbreekt, EMV-smog opruimt of gewoon stopt dat giftige gedachtepatronen door je hoofd gaan, Pyriet wil je altijd zuiver houden. Wanneer we ons kunnen bevrijden van die giftige banden, merken we dat het leven zijn façades verliest en zijn we in staat om rechtstreeks door de waarheid te kijken en in zoete authenticiteit te leven. 

 

Als het gaat om emotionele versterking, is dit waar Pyriet echt een vuur in de ziel aansteekt. Als we ons eenmaal beschermd voelen tegen elementen van buitenaf, is het zoveel gemakkelijker om ons veilig en zeker in ons vel te voelen. Je zult merken dat het zelfvertrouwen begint te stijgen, je zult in staat zijn om die natuurlijke leiderschapskwaliteiten naar voren te brengen die je had kunnen wegstoppen, en je zult gemakkelijk in staat zijn verder te kijken dan schijn en in het licht van authenticiteit te leven.

Pyriet lijkt de geest in vuur en vlam te zetten - op een goede manier! Het wekt elke verloren drive of verre passie weer op en geeft je het gevoel dat je klaar bent om het leven opnieuw te omarmen. Als je verstrikt bent geraakt in depressieve gedachten of in angst leeft, is Pyriet hier om je te helpen afstand te nemen van die gedachten en angsten, om alles te overwinnen wat je tegenhoudt en om actie te ondernemen om het leven te leiden waarvoor je geboren bent.

ALGEMENE INFORMATIE OVER PYRIET

 

Pyriet is een ijzersulfidemineraal met een metaalachtige glans. Het heeft een koperachtige kleur die lijkt op goud, vanwege deze gelijkenis is het ook bekend onder de naam Fools Gold of apachengoud. Het komt uit het kubische kristalsysteem en heeft een ondoorzichtige transparantie en een broze textuur. De betekenis van pyriet is zuiverheid en deblokkeert creativiteit.


Het is een sterk inzichtgevende steen. De steen draagt sterke vibraties van kracht, vitaliteit en geluk. Pyriet haalt verdrongen herinneringen naar boven, bevordert inzicht in de oorzaak van schadelijke situaties of van ziekte en symptomen. 

 

AFKOMsT

 

Gehouwen uit de verre uithoeken van Namibië, het mystieke binnenland van Peru, de gouden bergen van Spanje en Mexico, en de ijzige afstanden van Canada.

PYRIET IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.