• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

rhodoniet

MEER OVER DE WERKING VAN RHODONIET

SPIRITUELE WERKING van rhodoniet

 

Mooi in roze, de Rhodonietsteen brengt een vloed van donker getinte, schokkende roze tinten om je leven te verlichten. Zijn roze kleurenschema delend met die stille tijd net voor de dageraad of met een wilde bloemenweide in lentebloei, is het geen wonder dat één blik op Rhodoniet genoeg is om alle geneugten van het hart op te wekken. Terwijl de zustersteen van Rhodochrosiet draait om het sturen van liefdevolle vibraties naar je ziel en het terugnemen van ruimte, gaat het bij Rhodoniet om jezelf in een gezonde, helende plek te brengen, zodat je die liefdevolle vibraties weer de wereld in kunt sturen en je steentje kunt bijdragen voor de wereld in het algemeen.

Voor degenen die het gevoel hebben dat ze een helpende hand nodig hebben bij vergeving, angst, mededogen en echte openhartige authentieke en gezonde liefde - dit is de steen die je nodig hebt om lagen van helende vibraties in je lichaam te brengen. leven. Met Rhodoniet aan de zijkant kunnen we ruimtes bezetten die vrij zijn van giftige relaties en kunnen we een altruïstische schoonheid terugbrengen naar onze wereld. 

ALGEMENE INFORMATIE

 

Rhodoniet is een mangaansilicaatmineraal met een ondoorzichtige transparantie. Rhodoniet komt in tinten die variëren van lichtroze tot dieprood. Het heeft een glasachtige glans en is samengesteld uit andere mineralen zoals calciet, ijzer en magnesium. Het heeft een triklinisch kristalsysteem en komt voor in ertsen of als ronde kristallen. Rhodoniet betekent mededogen en liefde. Gemaakt van mangaaninosilicaat en met wervelende schaduwen van mangaanoxide, meet het tussen een 5 en een 6 op de hardheidsschaal van Mohs. Het is een solide steen met een zichtbare opvallende kracht - de Rhodoniet is niet iemand die terugdeinst.

Zoals veel rozerode en roze stenen is Rhodoniet diep verbonden met het hartchakra. Voor degenen die het gevoel hebben dat ze een helpende hand nodig hebben bij het overwinnen van de levensvallen van vergeving, angst, mededogen en echte openhartige authentieke en gezonde liefde - dit is de steen die je nodig hebt om sjorringen van vrede en lagen van helende vibraties in je lichaam te brengen. leven. Met Rhodoniet aan de zijkant kunnen we ruimtes bezetten die vrij zijn van de wirwar van giftige relaties en kunnen we een altruïstische schoonheid terugbrengen naar onze wereld.

 

AFKOMST

 

De roze-roze steen ontleent zijn naam eigenlijk aan Rhodon, het Griekse woord voor roos. Het werd voor het eerst ontdekt in de jaren 1790 in het afgelegen Oeralgebergte dat door Rusland rimpelt. Sindsdien is het roze gekleurde kristal ook opgegraven in India, Mexico, Zweden, Madagaskar, Australië, Zuid-Afrika, Brazilië, Canada en de VS.

RHODONIET IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.