• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
 • 1-3 werkdagen in huis
 • Gratis ophalen in Tilburg
 • Niet goed? Geld terug!

ROZE AMETHIST

MEER OVER DE WERKING VAN ROZE AMETHIST

SPIRITUELE WERKING van roze amethist

 

𝗥𝗼𝘇𝗲 ð—®ð—ºð—²ð˜ð—µð—¶ð˜€ð˜ ð—¶ð˜€ ð—²ð—²ð—» ð˜‡ð—²ð—¹ð—±ð˜‡ð—®ð—ºð—² ð˜€ð—¼ð—¼ð—¿ð˜ amethist die eigenlijk alleen gevonden wordt in het gebied Patagonië in Argentinië. Terwijl roze amethist verschilt van traditionele paarse amethist vanwege zijn kleur. Hoewel het sterk lijkt op rozenkwarts, zijn dit twee heel verschillende stenen vanwege hun respectievelijke eigenschappen. Anders dan paarse amethist, heeft roze amethist een lichtroze of stoffige roze kleur. De kleur ontstaat doordat hematiet tijdens het kristallisatieproces in de steen komt. Bovendien heeft het een uiterst glazige textuur.

 

Het is een energetische steen met veel helende eigenschappen. Deze prachtige steen: 

 •  Is sterk werkend op de gezondheid van het hart
 •  Bevordert het slapen
 •  Doorbreekt negatieve energie en verlost je van stress

Je kunt daarnaast een van de volgende invloeden verwachten als een roze amethist in de buurt is:

 

 • Een reiniging van energie in een bepaalde ruimte of een persoon. Amethisten zijn een vorm van kwarts en hebben als zodanig vergelijkbare reinigende eigenschappen. Deze stenen staan ​​bekend om hun vermogen om twijfelachtige, neutrale en slechte energieën te absorberen, te reinigen en weer vrij te geven in de omringende ruimte.

 • Een beweging naar emotioneel evenwicht en vrede. Het is bekend dat deze steen gevoelens van begrip, kalmte, vertrouwen en gratie bijbrengt.

 • Verhoogde intuïtie en duidelijkheid. Of je nu je roze amethist draagt ​​of hem de hele dag in de buurt houdt, wees niet verbaasd als een diep gevoel van "weten" over je heen komt.

 • Een opening van het hartchakra [het 4e energiecentrum in het lichaam] waardoor een persoon gemakkelijker liefde, tolerantie en liefdevolle gedachten kan aanbieden en accepteren in hun ervaring. Het kan vooral effectief zijn voor iedereen die gevoelens van stress, verdriet of verdriet heeft.

 • Lucide dromen! Je merkt misschien dat je na een avondje roze amethist in bed of onder je kussen gelegd hebt, wakker wordt met een helderdere herinnering aan waar je van gedroomd hebt.

 • Gevoelens van veiligheid en bescherming tegen letsel of schade - soms fysieke maar vaker emotionele onrust die kan voortkomen uit een relatie waarin verlies of verraad de overheersende factor was.

 • Een opheffing van verontrustende gedachten, gevoelens en energieën in jezelf en de omgeving om hen heen, omdat bekend is dat deze steen negatieve geesten verdrijft.

 • Vrij zijn van twijfel of zorgen - vooral als het gaat om de relaties in iemands leven. Verhoogde persoonlijke kracht! Wanneer roze amethist in de buurt is, voel je je waarschijnlijk hersteld, in balans en afgestemd op je ambities en hogere doel. Van een perfecte combinatie voor persoonlijke groei gesproken!

ALGEMENE INFORMATIE over roze amethist 

 

De exotische en zeldzame roze amethist werd voor het eerst ontdekt in de regio Patagonië, Argentinië. De grootste afzetting vindt plaats in de buurt van de El Chiquada-mijn. Omdat roze amethist alleen in Patagonië is gevonden, wordt het beschouwd als een zeldzame en waardevolle vorm van amethist.

Roze amethist heeft eigenschappen die je hart met liefde vullen. Deze edelsteen zit vol zachte liefdesenergie en kan verschillende soorten angst en angst verminderen. Amethist wordt roze als gevolg van insluitsels van hematiet in de kristallijne structuur. Wetenschappers hebben veel tijd besteed aan het onderzoeken van roze amethiststeen en konden al vroeg concluderen dat dit kristal ongetwijfeld dichter bij amethist staat dan enig ander belangrijk mineraal, inclusief rozenkwarts.

Roze amethist is de zacht getinte versie van de donkerdere paarse amethist. Deze steen zit vol krachtige effecten.  
Je zal weer kalmer en vrediger worden door roze amethist.

Een zeldzaam pareltje!

 

AFKOMST

 

Argentinië (Patagonië).

ROZE AMETHIST IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.