• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen verzonden
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

ROZE TOERMALIJN

MEER OVER DE WERKING VAN ROZE TOERMALIJN

SPIRITUELE WERKING van ROZE TOERMALIJN

 

Roze Toermalijn siert met zijn speciale mix van mededogen en wijsheid. Lang geassocieerd met onvoorwaardelijke liefde en vriendschap, geloven kristalgenezers ook dat het het hart opent voor wijsheid. Als gevolg hiervan bevordert het een ontspannen, vredige en zelfs vreugdevolle gemoedstoestand.

Genezers en therapeuten wenden zich tot roze toermalijn vanwege zijn natuurlijke vredesbevorderende eigenschappen. Met name de blozende tonen van toermalijn ondersteunen een angstig, angstig hart. Te midden van chaos en angstgevoelens werpt de roze gloed een nieuw licht op negatieve gedachten en energieën. Gegrond denken en vredige ontvankelijkheid openen de geest en het hart voor wijsheid en genezing.

Wijsheid en genezing ondersteunen op hun beurt groei en verlichting. Dit prachtige kristal is vooral nuttig bij het verdrijven van angst, angst, schuld en zorgen en herinnert de drager eraan om zelfliefde en zelfcompassie te beoefenen. Door jezelf te omarmen, verandert emotionele stress in vertrouwen. Na verloop van tijd bouwt dit vertrouwen vreugde op, wat energie en passie opbouwt. Dit alles wordt getemperd door de medelevende mensheid geïnspireerd door de warme en gloeiende aanwezigheid van het kristal.

ALGEMENE INFORMATIE OVER ROZE TOERMALIJN 

 

Roze Toermalijn is een variëteit van Toermalijn die te vinden is in bleek lichtroze tot felroze. Dit mineraal is te zien in ruwe, transparante en ondoorzichtige formaties. Het wordt vaak gevonden in combinatie met kwarts en andere toermalijnkleuren. Verwar deze steen niet met Rubellite (Rode Toermalijn), hoewel ze in dezelfde mijnen te vinden zijn. Van Californië is bekend dat het enkele van de meest verbazingwekkende Roze Toermalijn-exemplaren produceert, en heeft ook een geschiedenis van het verhandelen ervan.

 

AFKOMST

 

De Chinese keizerin Tz'u Hsi raakte gefascineerd door dit juweeltje in het midden van de late jaren 1800 en zette al snel een directe handelslijn op met Californische Toermalijnmijnen. Enkele van de mooiste exemplaren van die tijd werden uit mijnen in de omgeving van San Diego gehaald, zoals de Pala Chief, Tourmaline King & Queen, Himalaya en Stewart. Deze zeer belangrijke handelslijn duurde tot 1912 toen de Chinese regering viel. Ongeveer honderd jaar snel vooruit, en de Stewart-mijn produceert nog steeds een verbazingwekkende roze toermalijn van edelsteenkwaliteit. Andere opmerkelijke plaatsen zijn Afghanistan, Brazilië, Madagaskar, Sri Lanka en delen van Afrika.

ROZE TOERMALIJN IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.