• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

TIJGERIJZER

MEER OVER DE WERKING VAN TIJGERIJZER

SPIRITUELE WERKING VAN TIJGERIJZER 

 

Wil jij meer verandering krijgen in je leven? Of heb je nieuwe impulsen nodig? Draag deze steen dan met je mee of mediteer met deze steen. Het helpt je om dingen die niet langer een positieve invloed op je hebben af te sluiten en een nieuwe begin te maken. Fysiek heeft de steen naast de vitaliserende werking bij uitputting, energiegebrek en moeheid een sterke werking op het bloed. De ijzeropname wordt gestimuleerd, net als de vorming van rode bloedcellen en het zuurstoftransport. 

Tigerijzer, het broertje van de Tijgeroog, is de meest energetische dynamiek van alle aardingsstenen. Het is nuttig voor zelfgenezing en stimuleert gezondheid, persoonlijke kracht, gerichte wil en mentale helderheid. Tijgerijzer geeft kracht, uithoudingsvermogen en energie aan het fysieke lichaam. Het is een beschermende steen voor degenen die te ruim zijn of zich losmaken van het fysieke vlak.

Tijgerijzer verbetert de creatieve expressie en zorgt ervoor dat je je zelfverzekerder voelt en in staat bent om je eigen realiteit te creëren.

Affirmatie die past bij deze steen:
Ik ben sterk, energiek, geaard, gezond en heel.

ALGEMENE INFORMATIE OVER TIJGEROOG 

 

Tijgerijzer is een combinatie van Gouden Tijgeroog, Hematiet en Rode Jaspis. De naam verwijst naar de samenstelling van de steen, Tijgeroog en Hematiet, een steen die rijk is aan ijzer. Traditioneel werd het gebruikt als aardingssteen om uithoudingsvermogen op te bouwen en creatieve expressie aan te moedigen. Tijgeroog en Jaspis zijn beide leden van de Quartz-familie, een siliciumdioxidemineraal met een hardheid van 7. Hematiet is een ijzeroxidemineraal met een hardheid van 5 tot 6. Tijgerijzer wordt gevonden in Australië.

 

AFKOMST

 

Australië. 

TIJGERIJZER IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.