• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

TIJGEROOG

MEER OVER DE WERKING VAN TIJGEROOG

SPIRITUELE WERKING VAN TIJGEROOG

 

Gekleurd met gouden banden, zandvlekken en vlekken van inktzwart en bruin - de wilde kracht en energie die in deze steen te vinden is, staat buiten kijf. Traditioneel werd de Tijgeroog-edelsteen gedragen als een beschermend amulet tegen de krachten van het kwaad. Er werd gezegd om vloeken af ​​te weren en de drager te beschermen tegen slechte wensen.

Maar naast de kracht van bescherming, wordt het Tijgeroog geleverd met een hele reeks genezende eigenschappen. Tijgeroog bevrijdt geblokkeerde creativiteit en helpt je om met je gedachten bij je werk te blijven. Je kan een beroep doen op de tijgeroog als je veel dingen tegelijk aan het doen bent of als je wat verstrooid bent. Je zal merken dat je weer gemotiveerd wordt en alle ballen gemakkelijker in de lucht kan houden.

Het wast negatieve energie weg, graaft diep in de wortelchakra en laat zelfvertrouwen stijgen met het Tijgeroog-kristal. Deze steen heeft veel emotionele helende eigenschappen en helpt de drager om sterk, gecentreerd en verbonden te blijven met hun kern, ongeacht de chaos die hen omringt.

Wanneer je je geblokkeerd voelt, kan de energie van Tijgeroog ook dwars door dat gebrek aan motivatie heen snijden en de focus helpen verleggen door een actievere benadering van het leven aan te moedigen. Door die veilige en sterke basis te bouwen, energie op de juiste manier te richten en de stralende, zonnige warmte van de steen op te nemen, kunnen degenen die ruimte maken voor het Tijgeroog in hun leven ontdekken dat nieuw vertrouwen hen overhaalt en hen helpt te rijden voor succes.

Als onderdeel van de helende krachten worden giftige energieën weggespoeld, mentale wegversperringen opzij geschoven en diepste dromen zijn plotseling geen visioenen meer en komen goed en echt binnen gericht bereik. Tijgeroog kan helpen om tal van verschillende relaties te genezen. Het kan niet alleen helpen bij het positief overwinnen van een laag zelfvertrouwen om de relaties met het zelf te versterken, maar het kan een handje helpen als het gaat om lastige emotionele banden met financiën en geld. Voor degenen die worstelen met eigenwaarde en daarbij geldproblemen opstapelen, werkt Tijgeroog om deze beperkende overtuigingen te ontrafelen en giftige energie op te ruimen rond de dingen in het leven die vaak dienen om mensen een veilig gevoel te geven.


Gebruik tijgeroog voor zelfvertrouwen en passie bij een creatieve brainstormsessie of gesprekken die je hebt in de toekomst. Dankzij deze edelsteen durf je beter te praten en je wordt creatiever in je communicatie. 

ALGEMENE INFORMATIE OVER TIJGEROOG 

 

Tigeroog  is een lid van de Chalcedoon-mineraalklasse. Het heeft een zijdeachtige glans en een ondoorzichtige transparantie. Tijgeroog is gewoonlijk een metamorf gesteente dat wordt geleverd in roodbruine tinten met ijzeren strepen. De betekenis van tijgeroog is zelfvertrouwen en innerlijke kracht. Het wordt gevormd door crocidoliet te veranderen, behoudt zijn mineraalrijke stemmingen en ontleent zijn gouden bolkleurenschema aan ijzeroxide. Het is een prachtige bruin met gele steen, maar kan ook roze, blauw of rood zijn.

 

AFKOMST

 

Van Zuid-Afrika, de kruideneilanden en tuimelende theeplantages van India, en de dorre eindeloze outback van West-Australië, wordt Tijgeroog gedolven op plaatsen waar hitte, droge lucht en een gevoel van wildernis hoogtij vieren.

TIJGEROOG IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.