• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

titanium regenboog/aura kwarts

MEER OVER DE WERKING VAN TITANIUM REGENBOOG/AURA KWARTS

SPIRITUELE WERKING VAN TITANIUM REGENBOOGKWARTS 

 

Titanium projecteert kracht, verhoogde mentale activiteit en standvastigheid. Het kwarts versterkt deze kwaliteiten en zal het hele chakrasysteem van energie voorzien. Als je een stuk titaniumkwarts draagt of draagt, voel je je tegelijkertijd geaard, gecentreerd en energiek. Titaniumkwarts wordt aanbevolen voor iedereen die niet de dagelijkse energie heeft om het leven bij te houden. De steen zelf bezit genoeg energie om ieders stemming om te draaien, maar zal vooral je focus vergroten, je meer zelfvertrouwen geven en het bewustzijn in je omgeving vergroten.

 

Dit mineraal kan ook de meer lichte kanten van gebruikers stimuleren, zoals humor en algemeen plezier in het leven. Deze steen doordrenkt de gebruiker met vrij stromende energie en duwt je in een ontspannen gemoedstoestand. Het wordt ten zeerste aanbevolen om deze tijd te gebruiken om de volledige manifestatie van doelen en verlangens mogelijk te maken. Met de ontspannen gemoedstoestand die het titaniumkwarts met zich meebrengt, zul je beginnen te zien hoe je op je levenspad kunt evolueren en je dromen kunt verwezenlijken.

Titaniumkwarts werkt buitengewoon goed met Moldaviet wanneer het in combinatie met elkaar wordt gebruikt. De Moldaviet zal de gebruiker beginnen te transformeren terwijl de Titanium Quartz positiviteit pulseert in alle richtingen, door alle chakra's.

ALGEMENE INFORMATIE OVER TITANIUM REGENBOOGKWARTS

 

Titaniumkwarts is de naam van een speciaal gecoate soort kwarts. Titaniumkwarts wordt door de mens gemaakt door kwarts in een kamer te plaatsen waarin verdampt titanium en andere metaaloxiden worden geïntroduceerd en aan het kwarts worden gebonden. Titaniumkwarts is de krachtigste van alle gecoate kwarts. Dit geeft het kwartskristal een 𝒑𝒓𝒂𝒄𝒉𝒕𝒊𝒈 𝒎𝒐𝒐𝒊𝒆 𝒓𝒆𝒈𝒆𝒏𝒃𝒐𝒐𝒈𝒂𝒄𝒉𝒕𝒊𝒈𝒆 𝒈𝒍𝒂𝒏𝒔.

Titanium kwarts geeft 𝗼𝗻𝘁𝘀𝗽𝗮𝗻𝗻𝗶𝗻𝗴 en zorgt voor 𝗵𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗶𝗻 𝘀𝘁𝗿𝗲𝘀𝘀𝘃𝗼𝗹𝗹𝗲 𝘀𝗶𝘁𝘂𝗮𝘁𝗶𝗲𝘀. Deze titanium regenboogkwarts is ook hele fijne meditatiesteen en kan je inzicht geven in je interactie met anderen.

 

AFKOMST

 

Bergkristalkwarts wordt wijd verspreid gevonden, enkele van de meer opvallende plaatsen zijn: de Alpen; Minas Gerais, Brazilië; Madagascar; en Japan. De beste kwartskristallen uit de Verenigde Staten zijn te vinden in HotSprings, Arkansas en Little Falls en Ellenville, New York.

TITANIUM REGENBOOG/AURA KWARTS IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.