• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

VANADINIET

MEER OVER DE WERKING VAN VANADINIET

SPIRITUELE WERKING VAN VANADINIET

 

Vanadiniet is krachtig verbonden met je aardechakra. Dit stuk kristal bezit sterke trillingen die je zullen helpen je eigen lichamelijkheid te accepteren. Het bereikt dit door je ziel te centreren en te aarden in je fysieke lichaam en je te helpen comfortabel te worden in je eigen omgeving. Als je je op een meer zinvolle manier wilt verbinden met de aarde-energieën om je heen, is Vanadiniet een krachtig kristal dat je zal helpen dit te bereiken.

Het zal je ondersteunen bij je inspanningen om je dromen waar te maken, dus erg goed te gebruiken bij manifestaties!

Het zal je omringen met liefdevolle en bemoedigende energieën die je gemotiveerd zullen houden gedurende je hele reis naar succes, overvloed en geluk.

Vanadiniet is een uitstekend kristal als u iemand bent die gewoonlijk lange uren op het werk doorbrengt. Het geeft je die boost van energie en die extra oppepper om je op de been te houden. Het is een zeer stimulerend kristal dat ook je lagere chakra's zal helpen sterk, open en levendig te blijven.

ALGEMENE INFORMATIE OVER VANADINIET

 

Vanadiniet behoort tot de Apatietgroep en maakt deel uit van de Pyromorphite en Mimetite series. Het is een loodchloorvanadaat dat meestal wordt aangetroffen in het oxidatiegebied van loodafzettingen in droge klimaten. De diepe en opvallende rode kleur, evenals de hoge glans en aantrekkelijke hexagonale prismakristallen, maken vanadiniet een gewild en zeer verzamelbaar kristal. Het is een mengsel van een aantal verschillende mineralen, waaronder vanadium, waarnaar het is vernoemd. Het bevat meestal ook chloor, zuurstof en lood. 

Vanadiniet zal je mentaal stimuleren en je helpen om je energieniveau te verbeteren om je doelen te bereiken. Energie en ideeën zullen gemakkelijker door je lichaam en geest stromen. Slapen met een stuk onder je kussen helpt je om energiek wakker te worden. 

 

AFKOMST

 

Vanadiniet wordt vaak aangetroffen in New Mexico en Arizona in de VS, evenals in Marokko.

VANADINIET IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.