• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen in huis
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

zwarte maansteen

MEER OVER DE WERKING VAN ZWARTE MAANSTEEN

SPIRITUELE WERKING zwarte maansteen 

 

Net als het grote gloeiende anker van de lucht, betovert de magie van de Maansteen ons met zijn heldere vrouwelijke energie, zijn getij-achtige ruk en zijn belofte van cyclische verandering. Eeuwenlang is de maan het symbool geweest van de godingeest, die als een bol boven ons hoofd hangt, soms een lichtstraaltje, soms zo dik en vol als de oogst. De Maansteen vangt al deze magie en meer, dit albietmineraal wordt doorgeschoten met lichtstralen en een melkachtige glans, ook wel bekend als adularescentie.

Net als de maan die aan onze hemel hangt, bestaat de Maansteen al vele seizoenswisselingen. In India heeft de Maansteen een lange geschiedenis als hulpmiddel om goddelijke wijsheid en helderziendheid naar de tafel te brengen. In het oude Rome geloofden de Romeinen dat de parelachtige glans van de Maansteen een scherf van massief maanlicht was. Er werd gezegd dat degenen die in de steen keken de godin Diana konden zien en dat deze parelwitte talisman de drager liefde en geluk zou brengen. Toen Europa de Art Nouveau-periode inging, bracht de Maansteen opnieuw zijn magie tot leven en de steen zag een nieuwe bloeiperiode toen hij het middelpunt werd voor sieraden en transcendente praktijken. In de swingende jaren zestig werd de Maansteen ook opnieuw gevierd, vooral als een spiritueel hulpmiddel voor genezing, en zelfs nu, in onze moderne wereld, heeft de Maansteen die connectie met het zijn van een speciaal amulet om ons welzijn naar nieuwe rijken te drijven, niet verloren. Lees verder om meer te weten te komen over hoe de Maansteen licht naar je hart kan laten glinsteren.

 

De maan, in feng shui en vele andere spirituele tradities, staat voor goddelijke vrouwelijkheid. Terwijl de maancycli ons verbinden met de natuur, herinnert de maansteen ons er ook aan dat ons leven ook eb en vloed. Maansteen cultiveert mededogen en empathie. Het helpt ons om gebruik te maken van onze intuïtie. De creatieve en intuïtieve kracht van vrouwelijke energie wordt geactiveerd door de maansteen. Het kan ons helpen emoties en spanning in balans te brengen en af te koelen. Het kan ons ook in harmonie brengen met onze vrouwelijke en gevoelskant. Maansteenenergie is yin, introspectief, ontvankelijk en verbonden met ons onderbewustzijn. De serene en rustige energie van de maansteen nodigt ook uit tot creativiteit, herstel en moederlijke bescherming. Het werkt ook als een spiegel, zodat we onze reflectie duidelijk kunnen zien.

ALGEMENE INFORMATIE 

Maansteen maakt deel uit van de minerale veldspaatgroep. Het is gemaakt van natrium-kalium-aluminiumsilicaat en heeft een parelmoerachtige opaalachtige look. Maansteen is doorschijnend en is verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs, maar ook in oranje, groen, blauw, roze, bruin en regenboog. De betekenis van Maansteen is vrouwelijke energie en een nieuw begin.

Zwarte Maansteen is onlangs is ontdekt in Madagaskar. Het kan worden gezien met witte, grijze, bruine en bruine kleuren die door bijna elk stuk lopen. Zwarte Maansteen wordt meestal gevormd en geslepen in bollen, palmstenen, getrommelde stukken en ruwe brokken. Naast het delen van dezelfde medelevende en liefdevolle energieën van de normale Maansteen, biedt Zwarte Maansteen volledige bescherming van iemands aura tegen negatieve energie. Deze steen heeft daarnaast een sterk ontgiftende werking en stimuleert vruchtbaarheid.

 

AFKOMST ZWARTE MAANSTEEN 

 

De Maansteen is afkomstig uit vele verre uithoeken van de wereld, van de theeterrassen van Sri Lanka tot de grillige kusten van Madagaskar, de Aurora-landen van Noorwegen en de uitgestrekte uitgestrektheid van Australië.


ZWARTE MAANSTEEN IN DE GEM SHOP


disclaimer


Toepassing van de informatie op de website van Gem Interior is voor eigen risico. Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten en iedereen kan hier anders op reageren. Het is nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg of handelen maar kan een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist. Lees hier de uitgebreide versie van de disclaimer.