• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen verzonden
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

nieuws van gem interior

actueel

PERSBERICHT | Gem Interior - Eerlijkheid en duurzaamheid in de wereld van edelstenen en interieur

Tilburg, 21 augustus 2023 - Gem Interior, een toonaangevende naam in de wereld van edelstenen en interieurartikelen, gaat verder dan alleen de esthetiek van edelstenen in het interieur. “Eerlijkheid en duurzaamheid zijn de kernwaarden die ons drijven”, aldus Oprichter en Eigenaresse Sharon Haans. In een wereld waarin de energie van edelstenen wordt gevierd, voelen we ook de verantwoordelijkheid om onze planeet en gemeenschappen te koesteren. Met een sterke visie en missie gaat Gem Interior verder dan alleen de esthetische edelstenen en mineralen om een verschil te maken in de wereld.

Lees meer »

ALLES OVER EDELSTENEN EN MINERALEN

Op deze manieren ontstaan edelstenen

Edelstenen zijn niet alleen prachtige sieraden, maar ook intrigerende creaties van moeder natuur. De ontstaansgeschiedenis omvat fascinerende processen die zich over duizenden jaren voltrekken. In dit artikel zullen we enkele van de meest voorkomende manieren verkennen waarop edelstenen worden gevormd. Stap in de wereld van de geologie en ontdek de wonderen die zich diep in de aarde afspelen.

Lees meer »

Volle maan en edelstenen in 2023

De magie van volle maan en edelstenen in 2023: versterk je innerlijke kracht met de juiste edelstenen en mineralen. Dit artikel is gewijd aan de fascinerende combinatie van volle maan en edelstenen in 2023. De volle maan is altijd al een bron van mystiek en betovering geweest, en in combinatie met de energie van edelstenen kan het een krachtige tijd zijn voor persoonlijke groei en transformatie. In dit artikel verkennen we de data van de volle manen in 2023, de bijbehorende sterrenbeelden en de edelstenen die je kunnen ondersteunen tijdens deze periodes van verhoogde energie.

Lees meer »

Trek meer succes aan met behulp van déze edelstenen

Elk kristal is uniek, maar ze hebben allemaal bepaalde vibraties die je intenties in het universum kunnen versterken en de krachten van manifestatie (zoals het aantrekken van succes) kunnen aantrekken. Voor degenen die dit jaar hongerig zijn naar een grote of zelfs een kleine pauze, laten we ons verdiepen in de beste kristallen voor geluk en het manifesteren van al je diepste verlangens. Lees gauw verder. 

Lees meer »

Gouden driehoek edelstenen: ontdek de magie

De Gouden Driehoek is een combinatie van bergkristal, amethist en rozenkwarts. Plaats deze kristallen samen in huis voor positieve energie. De gouden driehoek wordt bijzonder genoemd, omdat wanneer deze drie stenen in een driehoek worden geplaatst, ze voor een optimale energiestroom in huis zorgen. De werking van de gouden driehoek edelstenen bergkristal, amethist en rozenkwarts versterken elkaar. Wil jij meer balans, bescherming en zuivering in jouw huis creëren voor een optimale sfeer in huis? Lees dan dit artikel. 

Lees meer »

EDELSTENEN X INTERIEUR

De mooiste gouden woonaccessoires onder de €30

Gouden woonaccessoires zijn niet meer weg te denken uit het interieur. We hebben allemaal iets nieuws nodig als het gaat om het interieur van onze huizen. Je kijkt waarschijnlijk rond in je woonkamer en vraagt je af, wat kan ik aan die muur hangen of wat kan ik nog meer in die hoek plaatsen? In deze blogpost laat ik mijn favorieten aan gouden decoratie items zien die mooi in je home sweet home passen.

Lees meer »

Zo maak je van jouw huis een energetische oplaadplek

Edelstenen fleuren onze wereld op met hun boeiende kleuren, zeldzaamheid en unieke oorsprong. Edelstenen kunnen een unieke en opvallende eye-catcher zijn voor in huis. Edelstenen zijn afkomstig van een mineraal of ander organisch materiaal dat wordt gewonnen in verschillende klimaten en locaties over de hele wereld.

Lees meer »

Tips voor meer rust in huis

In een ideale wereld is ons huis een plek van vrede, weg van de hectische buitenwereld. Maar vaak hebben we moeite met het creëren van deze vredige, rustige plek. Toch kan je ervoor zorgen dat je huis een plek van rust wordt. Je moet er wel wat moeite voor doen, maar het is gelukkig makkelijker dan je denkt. De tips in dit artikel helpen jou op weg naar meer rust. 

Lees meer »

Boost up your home: deze edelstenen moet je in huis hebben

Wil je positiviteit en geluk in je huis verwelkomen? In een wereld waar technologie regeert en we zelden de verbinding met het werk verbreken, kan het voor veel mensen als een verrassing komen dat zaken als essentiële oliën, helende kristallen en meditatie een opleving in populariteit ervaren. Als je erover nadenkt, is het echter logisch om een deel van onze gedachten en tijd te wijden aan dingen die geen scherm nodig hebben, maar juist bijdragen aan ons welzijn.

Lees meer »

'Bij Gem Interior vind je producten die gecontroleerd zijn door gerenommeerde leveranciers over de hele wereld'