• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen verzonden
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

moederdag in 2023!

Met deze tips verras je jouw moeder op moederdag

Op zondag 14 mei 2023 vieren we in Nederland moederdag; tijd om cadeau inspiratie op het gebied van edelstenen en interieur op te doen! 

Nu we steeds meer aandacht besteden aan welzijn en selfcare kan het lastig zijn om ieder jaar weer een nieuw cadeau te bedenken voor moederdag. Je wil zelf ook niets liever dan cadeau's krijgen waar je oprecht gelukkig van wordt, maar de inspiratie is vaak ver te zoeken. Geen paniek: Gem Interior zal je meer inspiratie voor moederdag geven over edelstenen en interieuritems waar jij waarschijnlijk nog niet aan hebt gedacht!.


INTERIEURITEMS waar jouw moeder blij van wordt

Edelstenen en kristallen zijn erg persoonlijk en liefdevol om als cadeau te geven. Heb jij een dierbare, vriend of vriendin of familielid die van spiritualiteit houdt of edelstenen erg mooi vindt voor in huis? Dan zijn interieuritems, met of zonder edelstenen, zijn prachtige producten om van je huis een fijn thuis te maken.

Links zie je een prachtig amethist cluster, die zorgt voor voor kalmte en bescherming. Een hele fijne steen om in de woonkamer of slaapkamer neer te zetten!

Daarnaast zie je op de tweede foto een prachtige verenketting op standaard, die ieder huis meteen opfleurt. Deze eye-catcher maakt indruk op je dressoir of vensterbank. De veren en schelpen in combinatie met het zwart metalen onderstel hebben een moderne uitstraling, dus dit past vaak in ieder interieur.

Niet te vergeten zijn kandelaren in huis altijd een mooie toevoeging. In deze kandelaar vind je een free form amazoniet: een levendige steen die levensvreugde en genieten in het leven bevordert.

Het buddha beeld is een geweldig cadeau voor iemand met een nieuw huis, maar is daarnaast een super tof cadeau voor iedereen die van spiritualiteit houdt! 


SFEERVOLLE THEELICHTEN VOOR IEDER HUIS

Deze prachtige theelichthouders kunnen niet ontbreken in je interieur. Theelichthouders van mineralen hebben een rustgevend effect en zorgen voor een bijzondere sfeer in huis. Erg mooi om aan een dierbare cadeau te geven of zelf in huis te hebben tijdens de wintermaanden. 

De apofyliet theelichthouder geeft veel kalmte in huis. Is dit precies waar jouw moeder naar op zoek is? Apofyliet heeft een kalmerend effect en geeft een gevoel van innerlijke rust en tevredenheid. Hij vermindert gevoelens als angst, stress, onzekerheid en zorgen en heft blokkades op zoals ongezonde gedrag,- en denkpatronen.

De bergkristal theelichthouders zijn vaak een prachtige aanvulling op slaapkamers, omdat ze een omgeving van vrede bevorderen en je er goed van kan slapen. Kijk maar eens goed naar deze steen; neutraal, helder en puur. De steen reguleert energie en brengt energie. Bergkristal kan je helpen om overgenomen energie te reinigen en in je eigen energie te blijven. 

Agaat doet het goed in ieder huis! Agaat is een rustgevende steen die in veel woonkamers een graag geziene gast is. 

Seleniet theelichthouders zorgen voor een goede sfeer in huis en halen de negatieve lading uit een ruimte weg. Seleniet staat bekend om haar spirituele werking. Het stimuleert een heldere geest en geeft inzicht in jezelf en jouw levenslessen. De steen bevordert rust en balans en vergemakkelijkt meditatie. Erg mooi als theelichthouder voor in ieder huis!


bij gem interior worden al jouw producten gratis ingepakt

Met liefde pak ik al jullie cadeau's in tijdens de feestdagen. Wil je er een unieke tekst bij? Geen probleem! Plaats een opmerking bij jouw bestelling en jij of jouw dierbare krijgt een uniek samengesteld cadeau.


ANDERE CADEAU ITEMS BIJ GEM INTERIOR


snelle levering

Veilig en snel betalen 

14 dagen bedenktijd