• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen verzonden
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

OVER GEM INTERIOR

unieke edelstenen voor een stijlvol interieur

Leuk dat je een kijkje neemt op de website van Gem Interior

In 2021 is Gem Interior opgericht met veel liefde en passie voor edelstenen en mineralen. Al jaren heb ik een passie voor het vinden van de juiste edelstenen en het combineren van edelstenen met interieur.

Tijdens mijn wereldreis in 2018 heb ik kennisgemaakt met edelstenen van over de hele wereld. Tijdens mijn verblijf op Hawaii genoot ik van de rust en werd mijn verzameling edelstenen uitgebreid. In Hawaii kocht ik mijn eerste pyriet, die bekend staat om je een sterk inzicht te geven in je eigen drijfveren.

De pyriet die ik eerder in Hawaii kocht heeft mij geholpen om de stap te nemen mijn passie te volgen en een eigen onderneming te starten. Zo ontstond de webwinkel Gem Interior! Edelstenen fleuren onze wereld op met hun boeiende kleuren, zeldzaamheid en unieke oorsprong. Met Gem Interior wil ik mijn passie voor edelstenen met je delen om jou en je huis een positieve energie te geven.

De producten bij Gem Interior worden persoonlijk door mij uitgekozen en gereinigd, waardoor je een uniek product ontvangt. Edelstenen zijn een belangrijk onderdeel in mijn leven en daarom vind ik het erg belangrijk om alleen authentieke en echte edelstenen in de webshop te verkopen.

Ik steek veel tijd, energie en liefde in alles wat ik doe. Je kan edelstenen kopen om te werken met de kracht van edelstenen of omdat je gewoon van de schoonheid van edelstenen houdt. Vragen zijn altijd welkom en ik geef graag advies bij het kiezen van edelstenen die bij jou passen.

Liefs,
Sharon van Gem Interior


wat kan jij verwachten van gem interior?

Producten van goede kwaliteit, bijzondere edelstenen en een super service. Ik krijg ook een lach op mijn gezicht als ik die ene speciale edelsteen als pronkstuk in jouw huis kan vinden. Daarnaast check ik edelstenen altijd op kwaliteit, zodat alleen de mooiste stukken in jouw huis stralen. 

PRODUCTEN VAN A+ KWALITEIT

EERLIJKE HANDEL

Eerlijke handel edelstenen

NATUURLIJKE PRODUCTEN


EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN 

Ben jij benieuwd waar de edelstenen van Gem Interior vandaan komen? De groothandels die ik bezoek komen vaak in landen als Brazilië, Uruguay, Zuid-Afrika en Madagaskar om de mijnen en arbeidsomstandigheden van dichtbij te zien. Deze mijnen zijn unieke tunnels van wel honderden meters lang. Miljoenen jaren geleden stroomden er grote lavastromen. De mijn die op deze video te zien is is een mijn waar amethist geoden groeien. Uit Brazilië komt veruit de meeste amethist: zo'n 65% van alle amethisten.

 De edelstenen van Gem Interior zijn fairtrade en afkomstig uit duurzame mijnen. Bij Gem Interior krijg je producten van topkwaliteit, zodat jij prachtige edelstenen in jouw huis kan laten stralen. 


edelstenen en mineralen bij geminterior