• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE
  • Met liefde uitgezocht en feestelijk ingepakt
  • Binnen 1-3 werkdagen in huis
  • Niet goed? Geld terug!
HOME » OVER ONS

OVER GEM INTERIOR

Leuk dat je een kijkje neemt op Gem Interior!

Al jaren heb ik een passie voor het vinden van de juiste edelstenen en het combineren van edelstenen met interieur. Tijdens mijn wereldreis in 2018 heb ik kennisgemaakt met edelstenen van over de hele wereld. Tijdens mijn verblijf op Hawaii genoot ik van de rust en werd mijn verzameling edelstenen uitgebreid. In Hawaii kocht ik mijn eerste pyriet, die bekend staat om je een sterk inzicht te geven in je eigen drijfveren.

De pyriet die ik eerder in Hawaii kocht heeft mij geholpen om de stap te nemen mijn passie te volgen en een eigen onderneming te starten. Zo ontstond de webwinkel Gem Interior! Edelstenen fleuren onze wereld op met hun boeiende kleuren, zeldzaamheid en unieke oorsprong. Met Gem Interior wil ik mijn passie voor edelstenen met je delen en meer kleur, sfeer en kracht in jouw huis brengen. 


De producten bij Gem Interior worden vrijwel allemaal persoonlijk door mij uitgekozen en gereinigd, waardoor je een uniek product ontvangt. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn afkomstig uit duurzame mijnen. 

Ik steek veel tijd, energie en liefde in alles wat ik doe. Je kan edelstenen kopen om te werken met de kracht van edelstenen of omdat je gewoon van de schoonheid van edelstenen houdt. Vragen zijn altijd welkom en ik geef graag advies bij het kiezen van edelstenen die bij jou passen.

Veel plezier met het uitzoeken van een mooi product voor jezelf of om een andere Gem Interior liefhebber te verrassen!

Liefs,
Sharon


"Your life in balance with Gem Interior"


Waar word ik blij van?

Producten van goede kwaliteit, bijzondere edelstenen en een super service voor iedereen die bij Gem Interior een product koopt. Ik werk met liefde aan Gem Interior en ik ga dan ook graag op zoek naar die ene speciale edelsteen die als pronkstuk in jouw huis kan staan. 

MIJN PRINCIPES

producten van kwaliteit

eerlijke handel

NATUURLIJKE PRODUCTEN