• Gratis verzending va €50,- in NL/€75,- in BE + DE
  • 1-3 werkdagen verzonden
  • Gratis ophalen in Tilburg
  • Niet goed? Geld terug!

shop per categorie 


nieuw bij gem interior
ruwe edelstenen/
clusters

 


GEPOLIJSTE EDELSTENEN

 


DRUZY
EDELSTENEN

 


edelstenen op standaard


lampen  & diffuserstheelicht
houders


EDELSTEEN FIGUREN BOLLEN TORENS UNIEKE STUKKEN
 


boekensteunen
& schijven


cadeau inspiratie

woonaccessoires

SIERADEN 

TROMMELSTENEN


HERKOMST PRODUCTEN

Bij Gem Interior hechten we een grote waarde aan eerlijk zakendoen en duurzaamheid, en we willen graag met jou delen waarom dit zo essentieel is. Onze reis begint bij onze leveranciers, die nauwe banden onderhouden met partners in de landen van herkomst van onze edelstenen en mineralen. Ze gaan de wereld over om de meest duurzame en ethische bronnen te ontdekken, zodat jij met een gerust hart kunt genieten van onze prachtige edelstenen voor jouw interieur.

Maar duurzaamheid is voor ons meer dan alleen het selecteren van verantwoorde bronnen. Het gaat ook om het creëren van positieve impact in de gemeenschappen waarin we actief zijn. Onze leveranciers dragen hun steentje bij door te doneren aan lokale bevolkingsgroepen en maatschappelijke projecten die het leven van anderen verbeteren. Op deze manier streven we ernaar om niet alleen esthetische waarde te bieden, maar ook om een positief verschil te maken in de wereld.

Bij Gem Interior zien we onszelf als een schakel in de keten van positieve verandering. Door eerlijk zaken te doen, duurzaamheid te omarmen en sociale verantwoordelijkheid te tonen, willen we niet alleen inspirerende en hoogwaardige producten aanbieden, maar ook een bredere boodschap uitdragen. Een boodschap van bewustwording, verantwoordelijkheid en een betere toekomst.

Dus, wanneer je onze producten kiest, kies je niet alleen voor kwaliteit en schoonheid, maar draag je ook bij aan onze gezamenlijke inspanningen om een positieve impact te creëren. Samen kunnen we bouwen aan een wereld waarin we ons leven in balans brengen met onze waarden, ons thuis en onze planeet.

"Your life in balance with Gem Interior"


CATEGORIEËN